Fotball

Publisert 07/05/2019 | av Sportens Verden

0

Hvem blir Norgesmester i livebetting?

Torsdag skal tidenes første Norgesmester i livebetting kåres. Lars N. Nossen fra Førde er en av tre finalister i Tallinn.

Norgesmesterskapet i livebetting står foran sin første finale noensinne. Det er spillselskapet Coolbet med base i Tallinn, som startet opp konseptet i vinter. Gjennom fire uker skulle like mange finalister kåres, gjennom høyest odds på sine kuponger i livebetting den aktuelle uken hos Coolbet. Ukesvinnerne er nå på plass i den estiske hovedstad på Coolbets regning.

En ukesvinner måtte dessverre melde forfall, og dermed stiger vinnersjansen for de tre resterende.

Torsdag heter motstanderne i finalen Kjell Karlsen, Erik Eide og Lars N. Fossen.

De tre NM-finalistene skal selvsagt konkurrere i å få høyest odds på sine livebetting-spill.

Menyen er semifinalene i Europe League torsdag kveld. Det betyr å være best i å forutse hva som skjer underveis i kampene mellom Chelsea-Eintracht Frankfurt og Valencia-Arsenal.

Les mer: 48 gule og 5 røde på de 12 siste lokaloppgjørene

Norgesmester i livebetting

De tre finalistene som skal måle teft for solide liveodds-spill i Coolbets sportsbook torsdag kveld er denne trioen.

Kjell Karlsen

46-åringen er en kjent poker-profil i Møre og Romsdal, og kammet også med seg tittelen for Averøy i årets sesong av populære Kommunepoker. Coolbets lavterskelturnering som skal sende 18 fylkesmestere til Norgesfinalen i Tallinn i november.

Karlsen rakk ikke fram i fylkesfinalen i Kommunepoker, og mistet dermed sjansen til Tallinn-tur den veien. Nå blir det den estiske hovedstad og en annen finale i stedet på den 46 år gamle spill-interesserte og reiseglade friluftsmannen fra nabokommunen til Kristiansund.

-Jeg plukket opp nyheten om norsk mesterskap i livebetting på hjemmesiden til Coolbet, der jeg følger utviklingen i kampene live til vanlig. Jeg hadde flere kuponger med i spillet enn de tre som ble tellende, men det var deilig å vinne finaleplassen i Tallinn.

Vinneren henter hjem et reisegavekort på 20 000 kroner og tittelen i Norgesmesterskapet i livebetting.

Les mer: Reisebrev fra “Hjælmen” uten bortetap

Erik Eide

37-åringen er sykepleierstudent, og eldst av fire brødre. Eide har en utpreget interesse for heavy metall og sport. Fotball og ishockey er favorittene, og selvsagte favorittlag er HamKam, Tottenham, Storhamar hockey og Boston Bruins.

I likhet med både sitt norske og amerikansk hockey-lag, er Eide selv klar for finalespill

– Jeg spiller både vanlig odds og live-spill til vanlig, og bestemte meg for å prøve lykken også i NM i livebetting. Nå ser jeg virkelig fram til finalen. Dette blir mitt første besøk i Estland, og jeg ser frem til å nyte noen dager der. Ellers vil oppleve hva Tallinn har å by på. Gamlebyen, god mat og drikke, og kanskje shoppe litt, forteller Erik Eide.

Skulle ikke sykepleierstudenten fra Hamar gå hele veien, er det fortsatt en mulighet for en NM-tittel senere i år.

– Jeg spiller bridge, og er blant annet norgesmester for lag, dansk cup-vinner, verdensmester i U28 og tidligere juniorlandslags-spiller. Jeg ble kretsmester med min far i vår, og er dermed kvalifisert for NM-finale for par, så jeg er med andre ord kvalifisert for to NM-finaler i år, forteller NM-finalist i livebetting, Erik Eide

Les mer: Sørkedalen er odds-favoritt mot Frisk Asker

Lars Norvald Nossen

Lars Norvald Fossen fra Førde er den siste finalisten i årets Norgesmesterskap i livebetting.

-Jeg elsker konkurranser, og synes Coolbet har mange fine og kule kampanjer. Da jeg så denne om Norgesmesterskapet i livebetting, bestemte jeg meg for å delta der og da. Liveodds spiller jeg regelmessig. Mest på fotball, basket og tennis. Med mål om å øke spenningen, men også for å prøve å “dra en ekstra slant”. Jeg elsker fotball. Førde er laget lokalt, mens jeg har vært Manchester United-fan siden 1974. Jeg har utallige turer til England. Ellers har jeg blitt “Greko-fil” etter 1 tur for 17 år siden. Det blir 2-4 turer i året til Hellas, og jeg følger gresk sport tett, forteller Lars N. Fossen.

Han har akkurat bikket 50, og hadde en fin feiring av den store dagen i nettopp Hellas. Nå ser Nossen fram mot et nytt land, en ny by, men som han kjenner en del av historien fra.

-Det blir helt fantastisk med en NM-finale i livebetting, samt en tur til Tallinn. Jeg har ikke vært der eller i regionen før, og skal virkelig utforske Tallinn til fulle. Det er rikelig å se der, da jeg har lest en del av historien deres. Det skal nytes med god drikke og mat, fortsetter Nossen.

Det er ikke første gangen Fossen vinner en konkurranse hos Coolbet som har tatt han til et reisemål et annet sted i Europa. Snart skal han til Slovakia.

– Det er faktisk andre gang jeg vinner tur på en høyest-odds konkurranse hos Coolbet. Jeg deltok i en Champions League-kampanje, der jeg ble trukket ut til en VIP-tur for 2 til VM i Hockey i Bratislava. Kravet var å levere et spill på 100 kroner. En bong var godt nok der, smiler NM-finalist i livebetting Lars Nordvald Fossen til slutt.

 

 

Tags: , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑