Fotball

Publisert 05/05/2019 | av Sportens Verden

0

Ekspert-tips til Østfold-breddefotballen

Få eller ingen kjenner Østfold-breddefotballen bedre enn Andrè Solvang. Her er hans vurderinger for den kommende uken.

I forbindelse med at spillselskapet Coolbet har startet sitt kretsmesterskap i tipping for Oslo, Akershus og Østfold, serveres det også daglige odds på alt som kryper og går i lavere divisjoner hos spillselskapet med base i Tallinn.
Siden breddefotball er noe som engasjerer bredt, har vi sjekket med det lokale ekspert-korpset om deres synspunkter på de 10 kampene som skal tippes rett med helst både sluttresultat og rett tegn.
KM i tipping: Tror på seier til eget lag

Østfold-breddefotballen

Vi har tatt utgangspunkt i tippekupongen på 10 kamper, som har innleveringsfrist søndag, og sjekket med André Solvang hva hans beste bud for kupongen er.
Slik er vurderingene for kampene som spilles kommende uke.

Greåker – HSV. 5-0

– Her tror jeg på storseier. Det er ingenting som tilsier at HSV skal få med seg noe fra denne kampen. Greåker vant 2-0 mot Lervik. HSV tapte 3-0 mot Lervik. Ungutta til Greåker kommer til å løpe i 90min+.

Borgen – Råde. 1-1

– Her tror jeg på uavgjort. Borgen ligger helt sist med 1 poeng. Borgen hadde noen skader og forfall mot Selbak nå sist. Har de dette nå også så kan Råde ta alle 3poenga. Satser på 90min krig og ebber ut i uavgjort.

Østsiden – Selbak. 2-1

– Derby. Østsiden vant denne kampen i NMkval. Men det stod uavgjort etter 90min før Øssia vant på extraomganger. Øssias Stedjeberg gikk av banen sist, er han ute denne så kan det fort bli noe annet, men vi må gå for hjemmeseier. På Østsiden stadion skal og bør Øssia vinne.

Les mer: Reisebrev fra super-supporter “Hjælmen” 

Askim – Torp. 2-0

– Askim med seier i derby mot Spydeberg. Første seier på fire kamper. Første poeng på fire kamper. Torp med sterk seier mot Råde2 selvom de ble kjørt hardt. Kenth starter nok på topp for Torp igjen. Må det. Kan fort score han, men syns Askim så solide ut defansivt mot Spydeberg. Spydeberg som er mye bedre lag enn Torp. Tror på hjemmeseier og at de holder nullen.

Arendal – Moss 1-2

– Satser på at Mossingene tar enda en skrell på bortebane. Arendal er virkelig ute å kjøre (nå skrives dette tipset før Arendal har spilt mot FFK), men 1poeng på 3kamper. Moss derimot: 2-0 seier mot Levanger, 1-0 mot Egersund og knuste Lyn i cup’n 5-0. Alle på bortebane. Østfoldhjerte prøver Moss. 1-2.

Drøbak-Frogn – Ørn Horten 0-2.

-Drøbak med viktig kamp borte mot Grei da disse tipsene skrives. Trenger poeng der. Tror derimot ikke de tar poeng mot Ørn Horten. Drøbak-Frogn kommer nok til å slite i år. Håper de beholder plassen

Kvik Halden – Bryne 1-1.

– Tror på uavgjort mellom to gresslag. Kvik sterke hjemme, her de må ta poenga sine. Tror de klarer å gjøre det mot Bryne. Mulig det er hjerte som tenker over hjernen nå, men liker Kvik Halden, håper og tror på minst ett poeng!

Les mer: Frekke tips fra Oslo-eksperten

Sarpsborg 08 – Kristiansund 2-0

– Tror sarpingene vinner hjemme. Enkelt og greit fordi de skal være ett bedre lag enn Kristiansund. S08 har ikke tapt enda i år (møter RBK imorra 5mars). Tror på grei og kontrollert 2-0 seier her.

Skjeberg – Rygge 1-3

– Skjeberg fikk så hatten passa av Begby. Hele 8-0 ble det til de rød og blå. Tapte også 3-0 mot Ørje. 0-11 i sekken på første to og her tror jeg de taper også. Rygge har ett meget bra lag. De hadde slått Østsiden sist om ikke Østsiden har bestemt seg for å stille med ganske mange A-spillere. Tror Rygge havner i toppen. 1-3

Les mer: Klart best i hele Europa

Fredrikshald – Tronvik 4-1

-Tronvik er seige. Dette er litt sånn enten eller kamp. Enten så er teknikerne til hjemmelaget på, spesielt Jeton, Rinor og Berbatovci – eller så kriger Tronvik de helt ut av rytmen.
Tronvik har absolutt størrelsen til å matche Berbatovci, men så er spørsmålet om det er nok. Han scora 10 av 10 mål når han sist spilte. (10-2 mot Rakkestad2) Kommer selvsagt til å score her også. Mulig bananskall dette for gutta fra Halden.

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑