Fotball

Publisert 01/05/2019 | av Sportens Verden

0

Erik Eide klar for NM-finalen i livebetting

Bridge-verdensmester Erik Eide fra Hamar ble fjerde ukesvinner klar for finalefeltet til NM i livebetting. 

Norgesmesterskapet i livebetting har dermed fått sine fire finalister til den store NM-finalen i Tallinn andre helga i mai. Denne spilles samtidig som Coolbet Open i poker.

Vinneren i NM-finalen henter med seg et reisegavekort på 20 000 kroner i førstepremie. I tillegg til en eksklusiv Norgesmester-tittel. I livebetting.

Erik Eide fra Hamar var allerede klar for en NM-finale før 37-åringen kvalifiserte seg for NM-finalen i livebetting.

– Jeg spiller bridge, og er blant annet norgesmester for lag, dansk cup-vinner, verdensmester i U28 og tidligere juniorlandslags-spiller. Jeg ble kretsmester med min far i vår, og er dermed kvalifisert for NM-finale for par, så jeg er med andre ord kvalifisert for to NM-finaler i år, forteller NM-finalist i livebetting, Erik Eide.

Han er glad i sport, der fotball og hockey har spesielle interesse. Tottenham, HamKam, Storhamar hockey og Boston Bruins er favoritt-lagene. Med stor interesse for sport, er veien kort til å krydre en god kamp med et spennende livebet.

– Jeg fant kampanjen på coolbet.com, der jeg deltar i snøball og triple up hver uke. Jeg synes kampanjer er spennende. Jeg spiller både pre- og live-spill til vanlig, og bestemte meg for å prøve lykken også i NM i livebetting, forteller Erik Eide.

Les mer: Cupbombevarsel på Hønefoss, Herd og Kolstad

NM-finalen i livebetting

Eide er sykepleierstudent med interesse for heavy metall og bodde i København mellom 2006 og 2013. Han er eldst av fire brødre, og interessen for amerikansk puck la grunnlaget for finalebilletten til Tallinn neste helg.

-Høyeste tellende odds var i livespill på en NHL-kamp, der jeg så første periode og så at begge lagene var defensive. Jeg satset på det endte 0-0 til 32,50 i odds. Den ble supplert med to kamper på i overkant 4 i odds og totalt litt over 40. Jeg trodde ikke det skulle holde, da petta82 har peisa på med utrolige tall flere uker. Jeg hadde et håp om andreplass, selv om jeg var usikker på hvordan reglene var om samme deltager vant flere av kampanjeukene. Jeg hadde flere spill til mindre odds som også gikk inn, men var ikke langt unna og få inn et spill på drøyt 400 i odds. Der var jeg et mål i fra, fortsetter Eide.

Han kan se fram mot NM-finalen i livebetting som spilles parallelt med Coolbet Open i poker.

-Jeg må innrømme at jeg sjekket flere ganger før endelig resultat var klart i siste kampanjeuke. Jeg var usikker på hva reglene sa da jeg fikk bekreftet at jeg var nr 2, men trodde ikke det holdt til å kvalifisere seg. Jeg ble derfor gledelig overrasket da jeg hadde fått melding om at jeg hadde vunnet turen til Tallinn. Dette blir mitt første besøk i Estland, og jeg ser frem til å nyte noen dager der. Jeg tar med meg en som ikke spiller poker, så deltar ikke i hovedturneringen, men melder meg kanskje på noen billigere turbo-turneringer. Ellers vil oppleve hva Tallinn har å by på. Gamlebyen, god mat og drikke, og kanskje shoppe litt, avslutter NM-finalist i livebetting Erik Eide.

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Disse møter Erik Eide

Tommy Pettersen var overlegen vinner i uke 1 av Norgesmesterskapet i livebetting. Trønderen satte tre kuponger til en samlet odds på 63. Neste mann på lista landet i overkant av 27 sammenlagt på sine tre live-spill i sportsbooken til Coolbet.

36-åringen fra Trondheim under nicket Petta82 dunket ned tre spill til en samlet odds på 85 i uke 2, men da fant han altså sin overmann i Kjell Karlsen.

Pettersen har faktisk kjempet om ukes-seieren i hver av de 4 ukene, men man kan altså kun kvalifisere seg for NM-finalen i livebetting en gang.

Tommy Pettersen får motstand av Kjell Karlsen fra Averøy, Erik Eide fra Hamar og Lars N. Fossen fra Førde i NM-finalen i livebetting i Tallinn.

Les mer: Spillselskap setter bredde-odds i hele Norge

Tags: , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑