Fotball

Publisert 30/04/2019 | av Sportens Verden

0

Tror publikumsrekorden faller mot Lillestrøm

Med fugla fra Åråsen på besøk tror spillselskapet Coolbet publikumsrekorden faller for Gjelleråsen i cuprunden 1.mai. 

Noe av det mest sjarmerende med norsk fotball er ofte 1.runde i cupen. Der de mindre breddeklubbene får besøk av Eliteserie-lagene. Davids kamp mot Goliat og publikumsfest.

Nettopp det rigges det opp mot på Li stadion, der Gjelleråsen til daglig spiller sine hjemmekamper i 3.divisjon. Nittedal-gjengen fikk Lillestrøm i 1.runde av NM, og de siste forberedelsene til folkefest er inne på oppløpssiden.

En leveranse på 600 paller har fått på plass utvidet tribunekapasitet. Med hjelp fra Kanarifansen, tror arrangøren på opp mot 1500 tilskuere på cupfesten mellom Gjelleråsen og Lillestrøm.

Spillselskapet Coolbet markerer seg som vanlig med markedets beste odds, men har også side bets til kundene på kampen der 3.divisjonsklubben Gjelleråsen er selvsagte underdogs.

Faller publikumsrekorden fra 1989 i cupkampen mot Vålerenga på 1223 tilskuere?

Ja, tror Coolbet, som priser en cupfest til 1,50. Om rekorden overlever kan du hente ut 2.45.

– 1.runde i cupen er like fantastisk hvert år. Det er de små klubbenes 15 seconds of fame, og ofte får vi enkelte kamper som blir ubehagelig jevne for Eliteserielagene. Lillestrøm gjør seg nok ikke bort mot Gjelleråsen, men vi tror på folkefest og god stemning på Li, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Han kunne nylig slippe nyheten om Coolbets satsing på breddefotballen i Norge. Der spillselskapet allerede har startet kretsmesterskap i tipping, og daglig tilbyr odds til lavere divisjoner. Først ut er Oslo, Akershus og Østfold. 

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Publikumsrekorden faller mot Lillestrøm

Det smeller dog sjelden de største cup-bombene i 1.runde av NM. I fjor var det Ranheim og Stabæk som hadde de største “nær døden” -opplevelsene, men begge lag karret seg videre mot henholdsvis Kvik og Ullern.

Verre blir det ofte allerede i 2.runde, for forskjellen på Eliteserien og nivå 4 i norsk fotball har blitt klart mindre de siste sesongene. I fjor forsvant Molde ut i et pinlig 0-1-tap for Brattvåg, der nåværende Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær i tillegg møtte et redusert nyopprykka 2.divisjonslag.

Sandefjord forsvant også ut mot Skeid.

Gjelleråsen på sin side tapte 0-3 hjemme mot Ullensaker/Kisa. Onsdagens motstander er mer delikat, og trolig faller publikumsrekorden mot Lillestrøm.

Som i 1.runde i fjor tok ut Kløfta med 3-0.

I serien står Gjelleråsen med 3 av 9 mulige poeng. Et av de to tapene i 3.divisjon avdeling 6 kom med 0-1 hjemme mot Lillestrøm2.

Daglig leder Raymond Johansen har slagplanen klar onsdag 1.mai.

-Kunstgresset skal være så tørt som mulig. Vi har ikke vanning. Jeg får håpe regnet venter til torsdag. Vi har sperret av alt av vann rundt banen. Vi skal jo ikke ha en sjanse. Men det smeller alltid en eller annen bombe. Hvorfor skal den ikke komme her? undrer Raymond Johansen over lokalavisa Varingen.no

Kretsmesterskapet i tipping: Lytt til breddefotball-orakelet 

Tags: , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑