Fotball

Publisert 30/04/2019 | av Sportens Verden

0

Cupbombe-varsel på Hønefoss, Herd og Kolstad

Bookmakerne tror trioen Hønefoss Herd og Kolstad har størst sjanser til å levere en cupbombe denne uken.

1.mai er årets nasjonaldag på forskudd for mange breddeklubber. Flere steder i Norge kommer det storfint besøk rykkende inn fra Eliteserien. De kommer nødvendigvis ikke til rød løper og duket bord.

– Flere lag fra Eliteserien vil slite i denne runden. Det er årets kamp for småklubbene, og mange steder er banedekket i en stand som ikke favorittiserer  teknisk fotball. Det passer de små klubbene perfekt, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Årets trener kan felle Kristiansund

Herd fra Ålesund har hatt en fallende kurve sportslig for sitt herrelag i 3.divisjon den siste perioden, og før årets sesong reiste flere nye profiler ut fra Norges største shoppingsenter på Moa.

Det ligger et lite steinkast unna Moa Amfi som onsdag tar i mot Kristiansund i 1.runde av NM. Herd ble i fjor tatt ut av Brattvåg på samme arena.

Onsdag kan det komme et granatsjokk fra gjengen til tidligere Lyn-trener Sture Fladmark Han som ble årets trener i norsk fotball i 2002.

Herd har lavest cupbombeodds med 13.95.
– Herd har hatt en tung sesongstart i 3. divisjon, men dette er julaften. Her vil det mobiliseres til de grader. Kristiansund imponerte i Drammen i helgen, men hviler fort noen av sine stjerner her, sier Coolbets talsmann.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

Hønefoss, Herd og Kolstad med cupbombe-varsel

Spillselskapet tror Herd, Hønefoss og Kolstad er de heteste budene på en cupsmell i 1.runde.

Hønefoss med 14 i odds og Kolstad med 14,1 i odds følger så.
– Hønefoss er et meget godt 3. divisjonslag og Mjøndalen vil møte tøff motstand her. Det er Hønefoss store sjanse å vise at man hører hjemme høyere opp. Det skiller tre divisjoner mellom lagene i år, men ingen blir veldig overrasket om det bare er en divisjonforskjell neste år, sier Mikael Mellqvist og går til Kolstad-Ranheim.

– Kolstad har levert to meget gode kamper etter en skuffende serieåpning. De møter Ranheim 2 i serien, og dette blir fort en kombinasjon av det laget toppet med noen fra startelleveren i Eliteserien. Det blir jevnt.

Høyest odds for cupbombe har Eide og Omegn mot Molde: 25.06

Se et utvalg odds fra Coolbet under:

Tags: , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑