Fotball

Publisert 30/04/2019 | av Sportens Verden

0

Røde Gjerdrum ser mot opprykk til 4.divisjon

Gjerdrum fikk flest røde kort på Romerike i fjor. I kveld er laget 1.10-favoritt på å ta sin fjerde strake seier i 5.divisjon Akershus. 

Denne uken starter spillselskapet Coolbet sin reise i oddssetting blant breddefotballen Norge rundt. Først ut er fotballkretsene Oslo, Akershus og Østfold.

De neste to ukene vil Coolbet tilby odds på alle lag i lavere divisjoner, og tirsdagens odds-liste er ute med et bredt utvalg odds på 4. divisjon og ned til 9.divisjon i Akershus, Østfold og Oslo.

På Romerike har breddeklubben Gjerdrum inntatt tabelltoppen i 5.divisjon. Tre strake seire er bokført.

Skal vi tro oddssetterne til Coolbet kommer den fjerde uten de store utfordringene hjemme mot Skårer i kveld.

-Det blir ingen walk in the park, for Skårer vant borte mot Gjelleråsen2, som igjen har ambisjoner om å rykke opp. Vi har også hatt kamper mot Skårer tidligere hvor vi har slitt big time. For oss er ikke opprykk noe must, men jeg tror vi er et av tre lag som kjemper om de to opprykksplassene, sier daglig leder Rune Kraft Johnsen.

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Gjerdrum med lokal profil

Den daglige lederen forteller om et A-lag som er inne i sin andre sesong i 5.divisjon Akershus. Siden 2017 har klubben hatt en lokal satsing rettet mot flest mulig lokale gutter på A-laget. Spillerutviklingen er satt i system, og den ser Gjerdrum allerede nå spor av.

– Det eneste vi har instruert trenerteamet om er å bygge opp en treningskultur og et A-lag av lokale gutter. Det har ikke alltid vært slik i Gjerdrum, men det er dit vi vil og er på vei. I år har vi for eksempel en keeper og midtbanespiller født i 2002, som begge spiller fast på laget. Vårt spisspar er blant stallens mest erfarne. Begge er født i 1998. Når vår reservekeeper på 41 er borte, som i kveld, tror jeg vi har en snittalder rett under 22 år. Det er mest fordi en midtstopper på 33 år har gjort comeback, fortsetter Kraft Johnsen.

Les mer: Cupbombevarsel på Hønefoss, Herd og Kolstad

Sist sesong endte Gjerdrum seks poeng bak opprykk. Det var kanskje litt andre ting laget utmerka seg for utover å bli nummer 5.

-Vi var det laget på Romerike i fjor som fikk flest røde kort. De kom ikke som en følge av stygt spill, men det ble slengt mye med kjeften. Det kokte nok litt over i unge sinn til tider. Vi tok en oppvask etter sesongen i fjor, og det har blitt mye bedre inn mot dette året, avslutter daglig leder Rune Kraft Johnsen.

Lokal fotball engasjerer

Slik ser kveldens odds-utvalg fra lavere divisjoner hos Coolbet ut:

– Vi gjør mange undersøkelser, og de fleste viser at folk ønsker lokale spill. Kommunepoker, som vi arrangerer, har allerede blitt Norges største pokerturnering. Vi tror kretsmesterskap og odds på alle lag blir en kjempehit, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

For breddefotball-lag eller kameratgjenger kan det også bli et hyggelig påfyll til neste reisekasse. I tillegg til innholdet i botkassa, kan man motta verve-tilskudd på inntil 10 000 kroner.

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, avslutter talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Tags: , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑