Fotball

Publisert 29/04/2019 | av Sportens Verden

0

Stor favoritt etter walk over-seier

Ekholt cashet inn alle tre poengene etter walk over-seier i serieåpningen. Spillselskapene tror på seier i kveldens 6.divisjons-oppgjør mot Navestad. 

Denne uken starter spillselskapet Coolbet sin reise i oddssetting blant breddefotballen Norge rundt. Først ut er fotballkretsene Oslo, Akershus og Østfold.

De neste to ukene vil Coolbet tilby odds på alle lag i lavere divisjoner, og mandagens odds-liste er ute med et bredt utvalg odds på 6 og 7.divisjon i Østfold og Oslo.

I Rygge holder den store breddeklubben Ekholt til. I 6.divisjon er det serieåpning mot Navestad i kveld.

Ambisjonene utad er å toppe sist sesongs 6.plass. Internt drømmes det om opprykk til 5.divisjon.

– Vi håper å rykke opp, men har ikke uttalt utad noe mer enn å bli bedre enn i fjor. Det vil alltid være store utskiftinger i spillerstallen på dette nivået, og slik er det for oss også. Vi har et delvis ungt mannskap, mange spillere fra egne rekker, i spedd noen mer rutinerte, forteller oppmann Morten Andersen.

Spillselskapet Coolbet tilbyr 1.25 i Ekholt-odds på seier hjemme mot Navestad.

Komplett oddsliste over de 14 kampene fra kveldens runde i lavere divisjoner i Østfold og Oslo finner du på Coolbets hjemmesider.

Her kan det ligge gull for den med inside-kunnskapen i orden.

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Walk over-seier

Sesongen startet med at Tistedalen 2 ikke maktet å stille lag. Dermed walk over-seier og tre poeng med 3-0 i mål. Kveldens oppgave heter Navestad, som fikk halve dusinet fullt av Rygge i serieåpningen.

– Jeg vet ingenting om Navestad, men det blir et hyggelig bekjentskap for oss. Ekholt er en god breddeklubb med over 400 spillere, og slik sett har vi god og jevn rekruttering til eget A-lag, fullfører oppmann Morten Andersen.

Kretsmesterskapet i Østfold: Dag Solheim sine beste tips

Breddefotball engasjerer bredt landet over, og i spillselskapet Coolbet har man akkurat startet opp kretsmesterskapet i tipping samkjørt med lokale odds på alle lavere divisjoner.

– Vi gjør mange undersøkelser, og de fleste viser at folk ønsker lokale spill. Kommunepoker, som vi arrangerer, har allerede blitt Norges største pokerturnering. Vi tror kretsmesterskap og odds på alle lag blir en kjempehit, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Penger i potten for breddefotball-lag og andre

For breddefotball-lag eller kameratgjenger kan det også bli et hyggelig påfyll til neste reisekasse. I tillegg til innholdet i botkassa, kan man motta verve-tilskudd på inntil 10 000 kroner.

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, avslutter talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑