Fotball

Publisert 29/04/2019 | av Sportens Verden

0

Haugerud en sikker vinner mot Sørkedalen?

Haugerud drømmer om opprykk fra 7.divisjon i Oslo. I kveld jages den tredje strake seieren hjemme mot Sørkedalen.

Denne uken starter spillselskapet Coolbet sin reise i oddssetting blant breddefotballen Norge rundt. Først ut er fotballkretsene Oslo, Akershus og Østfold.

De neste to ukene vil Coolbet tilby odds på alle lag i lavere divisjoner, og mandagens odds-liste er ute med et bredt utvalg odds på 7.divisjon i Oslo.

I tigerstaden jager breddeklubben Haugerud opprykket fra avdeling 2. Kveldens motstander er Sørkedalen hjemme på Haugerud kunstgress. Full pott etter to serierunder lover bra. Sørkedalen kommer fra to målfester med negativt fortegn. 4-5 mot Oppegård 2 og 0-6 mot Oldenborg2.

– Ambisjonene våre er opprykk, og det synes jeg ser lovende ut. Vi anser Oldenborg2 og Korsvold3 for å være de tøffeste opponentene. I kveld skal og bør vi vinne mot Sørkedalen, sier trener Frank Vee

Spillselskapet Coolbet tilbyr 1.34 i odds på seier hjemme mot Sørkedalen.

Komplett oddsliste over de 11 kampene fra kveldens runde i lavere divisjoner i Oslo finner du på Coolbets hjemmesider.

Her kan det ligge gull for den med inside-kunnskapen i orden.

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Haugerud går for opprykk

44-åringen la selv opp som spiller etter sesongen i fjor. Da ville ikke knea lenger. I en sesong der Haugerud skrapet sammen 12 poeng og endte tredje sist på tabellen. Det var et annet mannskap enn det som har åpnet 2019-sesongen med to seire.

– Jeg har vært i klubben siden 2015, men er egentlig fra Horten. Jeg har vært trener for guttelaget, som nå er juniorspillere. Etter sesongen i fjor tok vi et møte med ledelsen, der jeg fikk gjennomslag for å satse på våre egne unge gutter som A-lag. Den forrige treneren hadde ikke hell med å hente inn en masse nye spillere utenfra. Det ga lite folk på feltet, og de unge guttene syns det ikke var noe kjekt å komme på trening med A-laget, forteller Vee videre.

Det er de to beste lagene i avdelingen som rykker opp. Unggutta i Haugerud har startet godt, og er i god rute.

– Det er 1999-årgangen som er stammen i laget, så har jeg et par 17-åringer i tillegg til 2-3 rutinerte som har kommet til i vinter. Haugerud er en fantastisk breddeklubb drevet på frivillighet og dugnadsinnsats. Vi har stor aktivitet i alt fra sjakk til badminton, fotball og annet, og klubben er godt drevet over flere år, avslutter trener Frank Vee.

Kretsmesterskapet i tipping: Lytt til breddefotball-orakelet

Penger i potten for breddefotball-lag og andre

Breddefotball engasjerer bredt landet over, og i spillselskapet Coolbet har man akkurat startet opp kretsmesterskapet i tipping samkjørt med lokale odds på alle lavere divisjoner.

– Vi gjør mange undersøkelser, og de fleste viser at folk ønsker lokale spill. Kommunepoker, som vi arrangerer, har allerede blitt Norges største pokerturnering. Vi tror kretsmesterskap og odds på alle lag blir en kjempehit, sier Mikael Mellqvist.

For breddefotball-lag eller kameratgjenger kan det også bli et hyggelig påfyll til neste reisekasse. I tillegg til innholdet i botkassa, kan man motta verve-tilskudd på inntil 10 000 kroner.

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, avslutter talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑