Dagens spill

Publisert 29/04/2019 | av Sportens Verden

0

Forventet jevn batalje i hovedstaden

Sterk sesongstart av Odd som i kveld kan være á poeng med serieleder Molde, men møtet med Vålerenga i hovedstaden blir neppe bare enkelt.

Fire siste Eliteserie-kamper mellom Vålerenga og Odd har endt med hjemmeseier. Forrige sesong endte det 3-2 til Odd i Skien, mens Vålerenga vant 2-1 i Oslo. Enga endte sesongen med klart godkjente 7-5-3 på eget (kunst)gress.  Hjemme i Tigerstaden virker også i år Vålerenga å bli sterke.

Mjøndalen og Tromsø har blitt sendt hjem med henholdsvis to- og tremålstap, mens de selv ble sendt hjem med samme resultat fra to første reiser. Mot Brann i Bergen lyktes man å ta ett poeng, men der var Brann det klart beste laget. Hjemmelaget hadde flust med muligheter til å avgjøre, men Kristoffer Barmens hodestøt etter drøye 20 minutter ble eneste tellende resultat for hjemmelaget, og via flott soloprestasjon av Herolind Shala rappet Vålerenga med seg det ene poenget.

Fagermo og ODD slo nettopp Brann i serieåpningen hjemme i Skien, og fulgte så opp med poengdeling på Lerkendal. Deretter er i tur og orden Kristiansund og Viking slått uten at det har blitt tillatt baklengsmål. Tre av lagets fire første har blitt spilt hjemme, og resultatene på bortebane forrige sesong evner ikke å imponere. Kun 3 av 15 kamper ga full pott med hjem. Hva som er vist i år gir likevel håp om fremgang, og vi tror et skadefritt ODD-lag får resultat med seg hjem til Skien i kveld.

Coolbet gir i skrivende stund 3,35 i odds for poengdeling, og vi kjøper.

 


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑