Fotball

Publisert 29/04/2019 | av Sportens Verden

0

Bookmakerne jubler for RBK-krisen

Den svake seriestarten til trønderne har gjort sitt til at bookmakerne jubler. Spillselskapene håper dog trener Eirik Horneland får beholde jobben. 

Rosenborgkrisen er bra butikk for bookmakerne, men en sparking av Eirik Horneland gir mer jubel hos oddsspillerne enn bookmakerne.

– Vi ble bombardert med spill på at Horneland blir første trener som forlater sin posisjon i Eliteserien etter Moldetapet. Nå er oddsen under 2 for første gang (oddsen er 1.90 red. Anm.), sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Les mer: Haugerud en sikker vinner mot Sørkedalen? 

Bookmakerne jubler

Rosenborg sitter sjakk på tabellen med 2 poeng etter 5 serierunde. Spillemessig har det lignet lite på hva bortskjemte trøndere venter seg. De to siste kampene har treneren Eirik Horneland gått tilbake til 4-3-3, med et poeng som resultat. Dog fortsatt med store mangler spillemessig. Ikke minst har spillerne blitt kritisert for å legge ned for liten iver og innsats i seriestarten.

Styret i klubben og den sportslige ledelsen i Rosenborg har vært tett på usynlig de siste ukene, og Horneland er deres mann etter den kontroversielle sparkingen av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sist sommer.

En sparking sitter trolig langt inne, men hvor lenge kan Rosenborg vente på at vinden snur til poeng?

Oddsen på at Rosenborg er første klubb som bytter trener er 5 ganger så lav som gulloddsen på trønderne.

– Jeg kan ikke huske 10 i odds på RBK-gull så tidlig i sesongen noengang, og jeg har vært i bransjen i 11 år, sier Coolbets talsmann og legger til:

– Bortsett fra tapet mot Molde så har Rosenborgs seierstørke vært strålende butikk for oss, sier Mellqvist videre.

Bookmakerne jubler alltid når store klubber sliter. Rosenborgs fall under ny trener og indre uro har trolig gitt pluss-marginer i alle spillselskap.

Rosenborg er hele 11 poeng etter serieleder Molde, som spilte ut den regjerende mester søndag kveld og vant lett 3-0.

Men spillselskapet lever greit med at andre lag får mer trøbbel nå.

– Hornelandexit vil være dårlig butikk for oss. Nå venter Rørvik i cupen og Sarpsborg hjemme. To kamper som avgjør mye av Rosenborgs sesong. Det snur fort i fotball og vi avskriver ikke RBK ennå. Det sier vel gulloddsen, der kun Molde har lavere odds, avslutter Mikael Mellqvist.

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑