Fotball

Publisert 28/04/2019 | av Sportens Verden

0

KM i tipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Coolbet starter i dag sitt meget populære KM i tipping. De 18 kretsmesterne vinner tur til England, der også Norgesmesteren skal kåres. 

Kretsmesterskapet i Tipping er rullet ut i Oslo, Akershus og Østfold. Første kupong på ti kamper har innleveringsfrist i ettermiddag. Den andre kupongen starter 5.mai.

Pågangen har vært stor i påmeldinger til enda et nytt mesterskap i regi av spillselskapet Coolbet.

-Vi gjør mange undersøkelser, og de fleste viser at folk ønsker lokale spill. Kommunepoker, som vi arrangerer, har allerede blitt Norges største pokerturnering. Vi tror kretsmesterskap og odds på alle lag blir en kjempehit, sier Mikael Mellqvist.

Den som leverer inn de beste tipsene sammenlagt kan titulere seg for kretsmester i tipping, og samtidig gjøre seg klar for den store finalen for alle 18 kretsmestere landet over.

Den blir i England.

Du kan selvsagt delta i andre fotballkretser enn den du selv er bosatt i. Du må bare ha en geografisk tilknytning til kretsen for å kunne vinne kretsmester-tittelen.

Kretsmesterskapet i tipping handler om å tippe sluttresultat i de 10 kampene. Du får poeng etter hvor godt du treffer på resultat, kampvinner og antall mål på et av lagene.

Sjekk her når dine fotballkretser har kretsmester-tittelen i spill

Kretsmesterne vinner tur til England

For å hjelpe deltakerne i jakten på kretsmester-tittelen har Coolbet satt sammen et ekspert-korps det oser sterk breddefotball-kunnskap av.

Kretsmesterskapet i Østfold: Ekspertene hjelper deg

Samtidig med kretsmesterskapet ruller Coolbet ut odds for alt av breddefotball nedover i de lokale divisjonene i de aktuelle fylkene.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

Alle 18 fylker skal kåre sine kretsmestere. Disse kvalifiserer seg for den store finalen i England i desember. Der er reise og opphold dekt av Coolbet. Finalen vil blant annet inneholde å tippe resultat på engelsk breddefotball, der kretsmesterne skal se en kamp fra lavere divisjoner live.

Først må du altså bli kretsmester.

Kretsmesterskapet i Oslo: Ekspertene hjelper deg

I tillegg kan en kameratgjeng, et tippelag eller rett og slett et fotball-lag hente inn 10 000 kroner til kassa eller bot-kassa:

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Tags: , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑