Dagens spill

Publisert 27/04/2019 | av Sportens Verden

0

Dagens spill: Ralphs revolusjon

Southampton sikrer plassen med to kamper igjen å spille, om de slår Bournemouth i dag. Det tror vi de fikser.

Da Ralph Hasenhüttl tidlig i desember overtok treneransvaret i Southampton etter Mark Hughes lå klubben på nedrykksplass, med kurs mot stupet. Siden da har klubben plukket 28 poeng fra 20 kamper. Samme uttelling over en hel sesong ville ført til 53 poeng, noe som normalt sett er nok til en plass på øvre halvdel. Den 51-årige østerrikeren har så utvilsomt utført sin jobb mer enn tilfredsstillende, og i dag kan ny Premier League-kontrakt sikres med to kamper igjen å spille. Da kreves tre poeng mot et ekstremt ustabilt Bournemouth.

Sterk utvikling

Tre poeng i dag vil sikre plassen, men mest sannsynlig vil The Saints overleve uansett resultat mot Eddie Howe og hans menn. For det første kan vil det være nok med poengdeling i dag, så lenge Cardiff taper mot Fulham på Craven Cottage. Southampton kan dessuten se frem til sesongavslutning hjemme mot Huddersfield, et Hudds-lag som knapt har plukket poeng denne sesong – verken hjemme eller borte.

Southamptons hjemmeform gir også grunn til optimisme. Tre av de siste hjemme foran egne fans er vunnet, og eneste tap kom da titteljagende Liverpool besøkte St. Mary’s. På St. Mary’s har laget også scoret i tolv strake hjemmekamper.

Håpløst ustabilt

Bournemouth har for lengst sikret nytt Premier League-opphold, men stabilitet er klar mangelvare hos Joshua King og hans lagkamerater. 5-0-seier borte mot Brighton ble forrige helg fulgt opp av 0-1-tap hjemme mot for lengst nedrykksklare Fulham. Av de siste fem har man dessuten kun vunnet én. Totalt har dagens gjester sluppet inn 62 mål, bare de tre under streken kan vise til svakere defensiv.

Siste om lagene

Ryan Bertrand har ankelproblemer, og er tvilsom for hjemmelaget. Matt Targett er imidlertid friskmeldt, og står klar til å ta Bertrands plass på venstresiden. Stuart Armstrong plages av an strekkskade, og må testes før avspark.

Hos Bournemouth er skadelista noe lengre. Adam Smith, Nathaniel Clyne, Diego Rico og Charlie Daniels er fortsatt ute, og denne uken ble det bekreftet at vingløper Junior Stanislas er nyoperert og ute for resten av sesongen.

Dagens spill

Coolbet tilbyr i skrivende stund 1.89 for hjemmeseier, og vi løper til lukene.

Liverpool holdt i går lekestue med Huddersfield, da de vant 5-0 på Anfield. Rundens øvrige kamper spilles lørdag og søndag, og slik ser det ut når vi sammenligner oddsen på favorittseirer i alle rundens kamper. Coolbet i kjent stil langt foran konkurrentene.

Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑