Fotball

Publisert 27/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kretsmesterskapet i tipping: Lytt til breddefotball-orakelet

Det er gratis å delta i Kretsmesterskapet i tipping. Mats Marthinussen er breddefotball-orakelet du bør lytte til. 

Kretsmesterskapet i Tipping er rullet ut i Oslo, Akershus og Østfold. Første kupong på ti kamper har innleveringsfrist søndag 28.april. Den andre kupongen starter 5.mai.

Den som leverer inn de beste tipsene sammenlagt kan titulere seg for kretsmester i tipping, og samtidig gjøre seg klar for den store finalen for alle 18 kretsmestere landet over.

Du kan selvsagt delta i andre fotballkretser enn den du selv er bosatt i. Du må bare ha en geografisk tilknytning til kretsen for å kunne vinne kretsmester-tittelen.

Kretsmesterskapet i tipping handler om å tippe sluttresultat i de 10 kampene. Du får poeng etter hvor godt du treffer på resultat, kampvinner og antall mål på et av lagene.

For å hjelpe til med tipsene har vi alliert oss med de som kjenner lokalfotballen i Oslo, Akershus og Østfold best av alle.

Mats Marthinussen er den andre breddefotball-eksperten til kretsmesterskapet i Oslo fotballkrets.

– Kretsmesterskapet i fotballtipping for Oslo byr på en spennende tippekupong med alt fra Eliteserien og Toppserien til det beste av breddefotball. Her representert ved 4. divisjonsoppgjøret mellom Lommedalen og Sagene. Vanskelig å finne «sikre» kamper, men jeg vil trekke frem Skeid, Lyn og Frigg som mine «sikreste» kort, sier ekspert Mats Marthinussen innledningsvis.

Han er mannen bak twitter-kontoen @SeekingAlphabet. En konto det absolutt er verdt å følge om du liker inside fra norsk breddefotball.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

De sikre fra breddefotball-orakelet

Tippekupongen har 10 kamper som alle avvikles i perioden 28.april til 5. mai. Den er gratis å levere inn før første kamp starter søndag.

Her finner du de forskjellige tippekupongene. 

Ekspert Marthinussen byr først på sine sikreste kort

Skeid-Tromsdalen

-OBOS-ligaen er ofte vanskelig å tippe på, men jeg tror Tom Nordlies disipler blir vanskelige å slå på Nordre Åsen. Om de skal holde seg på Norges nest øverste nivå, må de plukke mye poeng hjemme. Spesielt mot andre nedrykkskandidater som Tromsdalen. Skeid-gutta har fått en solid start på sesongen, med sine 5 poeng på fire kamper. Det eneste tapet så langt kom i sist runde. Borte mot meget gode Aalesund. I sine to hjemmekamper har de tatt fire poeng, og har fortsatt til gode å slippe inn mål.

-Helgens gjester kommer langveisfra, og i motsetning til Skeid har de slitt veldig med å stenge igjen bak. 13 baklengsmål på de tre første kampene er rett og slett fryktelig svakt. Etter 0-8 mot Ull-kisa, virket det som moralen var veldig mye bedre da de klarte 3-3 mot Sandefjord sist. Etter å ha ligget under tre ganger. Jeg tror vi får se en tett og jevn kamp på søndag, hvor Skeid trekker det lengste strået. Ikke utenkelig at begge lag vil ha stort fokus på å holde nullen, så jeg spør en målfattig og jevn kamp. 1-0?

Lyn-Ullern

-Jeg vil trekke frem Lyn som den andre av mine «bankere» på denne kupongen. Oslo-laget, som spiller sine første hjemmekamper på Kringsjå, før de flytter inn på Bislett, fikk en tyngst mulig start på sesongen. Flere av spillerne som var tiltenkt en rolle i første A-kamp, ble benyttet i første B-kamp, og med årets nye regler betød det at disse spillerne ikke kunne benyttes i seriestarten til A-laget. Dermed måtte de spille seriestarten med en redusert tropp, og endte opp med å tape for en av de største konkurrentene i FK Tønsberg. Etter den tunge starten blir det desto viktigere å unngå flere poengtap i de neste kampene. De viste virkelig at de ønsket å slå tilbake, da de knuste Drøbak/Frogn 7-1 i andre serierunde. Skal de henge med i toppen er de avhengig av å slå lag som Ullern, og det stoler jeg på at de gjør. Ullern på sin side har et spennende lag, men jeg tror de trenger litt tid på å få spillet til å sitte ordentlig. Jeg tror Lyn vinner denne kampen greit, 3-1/4-1?

Norild-Frigg

-Til slutt vil jeg trekke frem Frigg. Et lag som imponerte meg veldig i fjor. Til tross for å ha mistet flere sentrale spillere til høyere nivå, har de fortsatt å imponere i hele før-sesongen. Årets sesong startet også kruttsterkt med seier over et annet forventet topplag i Ørn Horten. Til tross for et skuffende tap for Ready i forrige serierunde, tror jeg Frigg vil vise seg å være et mye bedre lag enn Norild. Jeg forventer at de tar tak i kampen, og har veldig stort ballinnehav som også vil resultere i sjanser og mål. Frigg`s meget gode keeper bør få en grei dag på jobben. Jeg gambler på 0 baklengs og seier for Frigg. 0-2/0-3?

Les mer: Sensasjonelle tall på Eliteserien

Ikke gå i Enga-fella

For å få et forsprang på resten av salen i veddemål gjelder det å treffe på de dype budene. Ekspert Marthinussen er klar på at deltakerene i kretsmesterskapet i tipping ikke må gå i Enga-fella.

-Jeg vil også benytte anledningen til å advare dere mot å gå i Enga-fella. Eliteserien er som regel vanskelig å spå. Jeg tror spesielt oppgjøret mellom Vålerenga og Odd kan by på et noe uventet resultat. Mange vil nok ha tro på Vålerenga i mandagens batalje på Intility Arena, men jeg tror fort gjestene kan stikke av med alle poengene.  Odd har fått en meget sterk start på sesongen, og sitter igjen med pene 10 av 12 poeng etter fire spilte kamper. Eneste poengtapet så langt kom på Lerkendal, hvor de helt klart kunne og kanskje burde tatt med seg alle poengene. Vålerenga på sin side har fått en brukbar start på sesongen. De har imponert mest hjemme. 2 av 2 seire i egen lekestue med solide 4-1 og 2-0 mot henholdsvis Tromsø og Mjøndalen. Borte har det bare blitt et poeng, som de noe ufortjent fikk med seg fra Bergen.

-Odd har møtt sterkere motstand enn Vålerenga i innledningen av sesongen men sitter likevel igjen med flere poeng, selv med én kamp mindre spilt. Jeg tror Fagermo har lagt en god plan for å stoppe Deila`s utvalgte og at han lurer med seg alle poengene mandag kveld. 1-2, avslutter tippe-ekspert Mats Marthinussen.

Les mer: Satset noen tiere på oddsen-gevinst 160 000 kroner

Odds på alle divisjoner

I forbindelse med at Coolbet kjører Kretsmesterskapet i tipping i Østfold, Akershus og Oslo 28.april-12.mai vil det også settes odds på alt av kamper i lavere divisjoner i disse fylkene i samme periode.

Det er unikt.

I tillegg kan en kameratgjeng, et tippelag eller rett og slett et fotball-lag hente inn 10 000 kroner til kassa eller bot-kassa:

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Tags: , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑