Fotball

Publisert 26/04/2019 | av Sportens Verden

0

Topp 4-kampen: Bare én ledig plass

Bookmakerne mener Tottenham er trygge på topp 4, sammen med City og Liverpool.

Det gjenstår ni poeng å spille om for alle lag, og før helgens runde skiller det bare fire poeng fra Arsenal på 5.plass til Tottenham på 3.plass. Oddsetterne mener uansett det er forsvinnende liten muligheten for at Arsenal kan innhente erkerivalen og Chelsea som ligger mellom de to.

Topp 4-oddsen ser før helgens runde slik ut (odds fra Coolbet):

Tottenham får denne helgen besøk av hovedstadsnabo West Ham, før de neste helg besøker Bournemouth. Sesongavslutningen spilles hjemme mot formsterke Everton. Arsenals gjenstående kamper spilles mot Leicester (b), Brighton (h) og Burnley (b). Chelsea og Manchester United møtes til helt avgjørende kamp denne helgen. Chelsea avslutter deretter med bortekamp mot Watford og hjemmekamp mot Leicester. For Solskjærs United er det etter besøket av Chelsea klart for avsluttende kamper mot Huddersfield (b) og Cardiff (h).

Sjanseløse walisere

Cardiff var av mange tippet å skulle ende som tabelljumbo, men Neil Warnocks menn har tross alt holdt hodet over vann atskillig lenger enn Fulham og Huddersfield. Før helgens runde skiller det fortsatt bare tre poeng frem til Brighton. Et Brighton-lag som ikke har scoret mål på elleve timer. Likevel er det liten tro på at The Bluebirds spiller Premier League også neste sesong. Cardiff besøker denne helgen allerede nedrykksklare Fulham i London, før de avslutter mot Palace (h) og Manchester United (b). Brighton spiller to av sine siste tre hjemme, men avslutningen er knallhard – spesielt for et Seagulls-lag som fullstendig virker å ha mistet gnisten. Siste tre kamper for Chris Hughton og hans menn er Newcastle (h), Arsenal (b) og Manchester City (h).

City spaserer inn?

Liverpool hadde håpet på hjelp fra Tottenham og/eller Manchester United, men Citys stjernegalleri lot seg ikke stoppe. Dette betyr at forrige sesongs suverene tittel er forsvart om man vinner de siste tre. Guardiolas menn avslutter mot Burnley (b), Leicester (h) og Brighton (b). Liverpool har kun tapt 1 av 33 ligakamper, men virker likevel ikke å ende opp med annet enn 2.plass. Dagens 88 poeng ville vært nok til å heve trofeet i atskillige Premier League-sesonger, og Liverpool kan altså ende opp med 97 uten å vinne. Klopps menn får fredag kveld besøk av tabelljumbo Huddersfield, før de avslutter mot Newcastle (b) og Wolves (h). Trolig er ikke engang ni poeng fra disse tre kampene nok.

All odds fra Coolbet, og norgesmesteren er også i særklasse best når man ser på oddsen for helgens runde:

 

 


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑