Fotball

Publisert 26/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kretsmesterskapet i Østfold: Ekspertene hjelper deg

Kretsmesterskapet i Østfold, Akershus og Oslo har startet. Tippe-ekspert Andrè Solvang har tung kunnskap om fotballfylket Østfold. Sjekk ut hans beste tips her.

Kretsmesterskapet i Tipping er rullet ut i Østfold, Akershus og Oslo. Første kupong på ti kamper har innleveringsfrist søndag 28.april. Den andre kupongen starter 5.mai.

Den som leverer inn de beste tipsene sammenlagt kan titulere seg for kretsmester i tipping, og samtidig gjøre seg klar for den store finalen for alle 18 kretsmestere landet over.

Ikke nok med det. Det er helt gratis å delta, og du kan selvsagt levere inn i andre fotballkretser enn den du selv er bosatt i.

Du skal kort og greit tippe sluttresultat i de 10 kampene. Du får poeng etter hvor godt du treffer på resultat, kampvinner og antall mål på et av lagene.

For å hjelpe oss med tipsene har vi alliert oss med de som kjenner lokalfotballen i Østfold, Akershus og Oslo best av alle.

Andrè Solvang er fra Fredrikstad. 34-åringen ser alt som rører seg av breddefotball, og har over 35 000 følgere på twitter-kontoen @kunstgress. Et must å følge for de som vil ha siste nytt fra breddeballen i Østfold.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

Kretsmesterskapet i Østfold

Tippekupongen har 10 kamper som alle avvikles i perioden 28.april til 5. mai. Den er gratis å levere inn før første kamp starter søndag.

Her erAndrè Solvang  sine vurderinger for kupong1 for kretsmesterskapet i Østfold.

Egersund – Moss. 80-10-10.

– Kan ikke se for meg at Moss skal få med seg noe her. Naglestad scorer ett par. 4-1?

Fredrikstad – Vidar. 70-20-10.

-FFK må vinne. Må slå tilbake. Bør og gjør det hjemme. En viss fare for uavgjort men uten seier er FFK langt bak teten. 3-0

Spydeberg – Askim. 40-25-35.

-DERBY! Askim rykket ned fra 4.divisjon. Spydeberg skulle spilt 6.divisjon, men fikk plassen i 5.divisjon fordi et lag trakk seg. Før sesongen hadde jeg satt Askim som favoritt, men Spydeberg med utrolig sterk seier mot Lisleby hjemme sist. Denne kan gå alle veier men velger å tro Spydeberg tar denne knepent. 3-2? Denne kampen vises forøvrig hos https://www.direktesport.no/ og dekkes av Viasat sin kommentator Petter Veland. Ikke verst for å være norsk 5.divisjon.

Trøgstad/Båstad – Lisleby. 20-25-55.

-Lisleby skal og bør ta denne. Skal de være med i toppen så må kamper som dette vinnes.
Trøgstad nyopprykka. Vant riktignok hele 7-1 borte mot HSV, men raskt ned på jorden igjen med 1-4 tap mot Tistedalen. Lisleby skal være mye bedre lag. 1-3.

Sarpsborg – Rakkestad. 20-30-50.

-Normalt ville jeg spilt hjemmeseier her, men på grunn av skader, suspensjoner og ferie velger jeg å tro på Rakkestad. Rakkestad med uavgjort mot Selbak og Råde. Helt ok resultater det. Ville nok vært happy med uavgjort her også men med svekket hjemmelag så skal det være mulig å ta alle 3poenga. 0-2.

Sparta Sarpsborg – Ås. 50-25-25.

-Sparta må virkelig ha en 3poenger nå, og tror den kommer i denne kampen.
Møtt to bra 2lag som har blitt tap, men Ås må og skal slå. Tipper 3-0 Sparta.

Kråkerøy – Spjelkavik. 30-40-30.

-Syns denne er veldig vrien å tippe. Det er hjemme Kråkerøy skal og må ta poenga sine, men velger å gå for uavgjort i denne. Så blir man heller glad hvis gutta i hvit og grønt tar alle 3. 1-1

Grei – DrøbakFrogn. 30-40-30.

-Enda en kamp som er vrien å tippe, ville valgt HUB i denne også.
Drøbak kommer til å slite denne sesongen men tror de får med seg 1poeng her. 0-0.

Hødd – Kvik Halden. 90-10-0.

-Klink hjemmeseier. Dessverre for mitt Østfold hjerte. Kvik vant på gresset hjemme mot FFK, men nå venter kunstgress og Høddvoll. Dette må og skal Hødd vinne på hjemmebane. 3-1

Rosenborg – Sarpsborg 08. 25-50-25.

-Dette lukter uavgjort. Rosenborg kommer dårlig igang. S08 meget fornøyd med poeng på lerkendal. Tror de får med seg det også. 1-1

Odds på alle divisjoner

I forbindelse med at Coolbet kjører Kretsmesterskapet i tipping i Østfold, Akershus og Oslo 28.april-12.mai vil det også settes odds på alt av kamper i lavere divisjoner i disse fylkene i samme periode.

Det er unikt.

I tillegg kan en kameratgjeng, et tippelag eller rett og slett et fotball-lag hente inn 10 000 kroner til kassa eller bot-kassa:

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Sjekk når din krets spilles her

 

 

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑