Fotball

Publisert 26/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kretsmesterskapet i Oslo: Ekspertene hjelper deg

Kretsmesterskapet i Oslo, Akershus og Østfold har startet. Tippe-ekspert Thomas Måleng har tung kunnskap om breddefotballen i Oslo. Sjekk ut hans beste tips her.

Kretsmesterskapet i Tipping er rullet ut i Oslo, Akershus og Østfold. Første kupong på ti kamper har innleveringsfrist søndag 28.april. Den andre kupongen starter 5.mai.

Den som leverer inn de beste tipsene sammenlagt kan titulere seg for kretsmester i tipping, og samtidig gjøre seg klar for den store finalen for alle 18 kretsmestere landet over.

Ikke nok med det. Det er helt gratis å delta, og du kan selvsagt levere inn i andre fotballkretser enn den du selv er bosatt i. Du må bare ha en geografisk tilknytning til kretsen.

Du skal kort og greit tippe sluttresultat i de 10 kampene. Du får poeng etter hvor godt du treffer på resultat, kampvinner og antall mål på et av lagene.

For å hjelpe oss med tipsene har vi alliert oss med de som kjenner lokalfotballen i Oslo, Akershus og Østfold best av alle.

Thomas Måleng er fra Mos. 23 år-åringen er bosatt i Asker, der han daglig jobber som nestleder og fotballtrener i Frisk Asker Fotball. I tillegg er Måleng oddsekspert for Coolbet, og kjører mye konkurranser på Twitter under Tippeeksperten.

En konto du absolutt bør følge på twitter.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

Kretsmesterskapet i Oslo

Tippekupongen har 10 kamper som alle avvikles i perioden 28.april til 5. mai. Den er gratis å levere inn før første kamp starter søndag.

Her er Thomas Måleng sine vurderinger for kupong1 for kretsmesterskapet i Oslo.

28.04 – 18:00  Stabæk – Bodø/Glimt

– Vertene fra Nadderud har åpnet Eliteserien med en seier, en uavgjort og to tap, og ligger foreløpig på en 13. plass. Plassen over streken. Det er også der de fleste har tippet de vil ende til slutt. Kommer fra 1-1 hjemme mot Lillestrøm, men tok en sterk 3-1 seier hjemme mot Rosenborg for to uker siden. Selv om Rosenborg må tas med en klype salt enn så lenge. Bodø/Glimt derimot har åpnet over all forventning. Etter en meget god pre-season med 8-0-1 og hele 36-5 i målforskjell, var det mange som undret seg om det kom til å bli opprettholdt når alvoret begynte.  Nordlendingene står med fine 3-1-0 og innehar 2. plassen før dette møtet, og har blant annet slått både Rosenborg og Molde, samt spilt uavgjort mot solide Sarpsborg 08.

Tips: U

28.04 – 18:00   Sandnes Ulf – KFUM


De lyseblå fra Rogaland har åpnet sesongen svært gjerrig, men likevel godt. Står med en seier og tre poengdelinger de fire første, og har kun sluppet inn ett mål. Sliter med å omsette sjansene, men viste gode takter da de slo et trøblete Start-lag sist helg. Gjestene fra Ekebergsletta rykket opp fra 2. divisjon etter å ha slått Fredrikstad komfortabelt over to kamper. Ser ut til å få det tøft på nest øverste nivå. De har åpnet helt ok, og står med 1-1-2 på sine fire første. Tapte de to første kampene, men har deretter spilt 0-0 på Gjemselund og vunnet 2-1 hjemme mot Nest-Sotra.

Tips: H

28.04 – 18:00   Skeid – Tromsdalen

-Skeid er endelig tilbake på nivå to, etter flere år på det tredje nivået, og de biter godt fra seg. Ikke møtt all verden innledningsvis, og startet OBOS-livet med seier mot Ham-Kam før det ble uavgjort mot både Notodden og Jerv. Fikk sist helg kjenne på toppnivået i OBOS-ligaen da de til tider ble utspilt av Aalesund på Color Line stadion, og tapte til slutt 4-2. Nordlie-effekten ser fortsatt bra ut, men er avhengig av at Mesut Can blant annet fortsetter å levere. For tromsøværingene startet sesongen bekmørkt, og 1-2 tap for Ham-Kam ble fulgt opp med 0-8 tap for Ull/kisa. Da Sandefjord tok ledelsen tidlig i Troms sist helg trodde flere at det skulle bli nok et braktap, men Tromsdalen kom tilbake ved hele tre anledninger etter å ha ligget under både 1-0, 2-1 og 3-2. Det endte dermed 3-3, og kanskje lysner det litt for laget i nord.

Tips: U

29.04 – 19:00   Vålerenga – Odd

-Vålerenga har åpnet sesongen som forventet. Gode hjemme, hvor det har blitt to trepoengere mot henholdsvis Mjøndalen og Tromsø, men vesentlig dårligere borte, med to tap og en uavgjort. Sterkt resultat i Bergen sist helg, da 1-1 mot Brann. Den tradisjonsrike klubben har alltid ambisjoner, men ender ofte opp som en middelhavsfarer. Har for øvrig mer bredde i troppen nå enn tidligere, og signeringen av Matthias Vilhjalmsson kan vise seg å være svært avgjørende i kampen om en topplassering.  Laget fra Skien har virkelig kommet godt igang med årets Eliteserie-spill, og står med 10 av totalt 12 mulige poeng etter fire spilte kamper. Torgeir Børven har endelig funnet formen, og hvis han holder seg skadefri blir laget til Fagermo svært vanskelig å overliste i år.

Tips: U

 

30.05 – 20:15  Lommedalen – Sagene

 

-Laget fra de dype skoger i Bærum skal få det svært tøft i årets utgave av 4. divisjon, og det har vi allerede sett. Etter tre kamper er fasit null poeng, men to av tapene har kommet mot sterk motstand. Hhv Nesodden og Manglerud Star. Herrene fra Bjølsen derimot har åpnet friskere, og står med en pinne i hver kolonne. Forholdsvis en meget enkelt seier mot Holmen i runde 1, som hittil har tapt alle kampene sine og blir å kjempe for fornyet kontrakt i 4. div på lik linje med kampens verter. Utenom det har det blitt tap mot Korsvoll og uavgjort mot Follo’s rekrutter, som ikke har vært overraskende resultater.

Tips: B


01.05 – 15:00   Røa – Kolbotn

– To middelhavsfarere møtes til dyst, og Røa har fått en helt grei start på sesongen med to seiere og to tap. Blir nok å se midt på treet i år også, men har mye spennende på gang i form av mange unge og lovende talenter. De hvitkledde fra Kolbotn overrasket mange da startskuddet gikk i LSK-hallen for en snau måned siden. Ledet hele 3-0 borte mot Lillestrøm til det gjensto 20 minutter, men kanariene maktet å snu til 4-3. Det bor mye i dette Kolbotn-laget, men de må stå distansen hver kamp skal det bli en topplassering i år. Står med fire poeng etter like mange kamper.

Tips: U

04.05 – 14:00  Norild – Frigg


Vertene fra Finnmark rykket opp fra 4. divisjon i 2017 og fikk fornyet kontrakt i Norsk-Tipping-ligaen i 2018, og det ser ut til at de klarer å etablere seg på dette nivået. Spilte en meget god kamp mot Vålerenga’s rekrutter sist kamp, hvor det endte med 1-1 og poengdeling. Forventes at de tar brorparten av poengene sine hjemme i nord. Frigg skulle helst sett at de spilte i 2. divisjon i år, etter å ha kjempet om opprykk så og si hele forrige sesong, men snublet på dørlinja da det gjaldt som mest, og må prøve på nytt i år igjen. Vil hevde seg i toppen i år, men skal få det tøft mot blant annet Lyn og Vålerenga 2. Mistet i tillegg tre viktige spillere til Arendal i forkant av sesongen.

Tips: B


04.05 – 16:00   Follo – Ready

-Det unge mannskapet fra Akershus kommer til å kjempe med nebb og klør for tilværelsen i år. Fjorårets trener Marijo Jovic takket for seg og gikk til Moss FK, og Christian Qvist tok over roret. Midtbanedirigent Patrick Karoliussen har kommet tilbake som spillende assistenttrener etter noen sesonger i både Fredrikstad og Asker. «Er vi klare? Ready» er kanskje ikke det mest kreative slagordet, men heldigvis er laget langt bedre. Mistet sin beste spiller i Finn Badou før denne sesongen, men erstattet han med tidligere Lyn- og Valdres-spiller Simen Høglien som noterte seg for 15 mål i fjor. Klarte seg med et nødskrik i fjor, ett poeng, og er tippet i bunn i år også.

– Vi er et ungt lag som spiller 4-4-2, trener ofte og ambisjonene våre er å komme på øvre halvdel, noe alle i stallen mener vi er kapable til, sier Ready-spiss Elvar Kristjansson.

Tips: H

04.05 – 16:00  Lyn – Ullern


-Gutta fra Bislett forsøker seg på ny. Opprykk er alltid ambisjonen, men det blir nok ikke Bastionen sitt år i år heller. Bent Inge Johnsen har tatt over som trener, og utskiftningene er som alltid mange i Lyn. Verst er nok tapet av Anwar Pellegrino, som har gått til Bærum.
Når man snakker om utskiftninger.. Ullern har fått ti nye fjes inn i stallen, og kvittet seg med elleve. Alltid mye trafikk begge veier i Oslo-klubben. Solid lag på dette nivået, og bør komme på øvre halvdel, men man kan alltid stille seg spørsmål når man taper mot nedrykkskanditat Halsen. Heldigvis fortsatt tidlig i sesongen.

Tips: H


04.05 – 16:00   Florø – Asker

-Eventyrlaget Florø starter nå et nytt kapittel. Reisen fra 3. divisjon til 1. divisjon på kort tid har vært enorm, men etter utskiftninger både på trener- og spillersiden i fjor ble det klart for spill i 2. divisjon. Har kvittet seg med åtte spillere og hentet inn noen nye, samt hentet opp fem stk fra egen juniorstall. Det tyder på at mye blir gjort riktig i Florø, men unggutta får befinne seg i en plass på nedre halvdel i år. Asker blir ofte nest best, og gjennomtrekket i klubben har vært de enorme utskiftningene fra år til år. Tretten spillere har kommet inn, mens fjorten har forsvunnet ut portene på Føyka. De som forsvant er også bedre enn de som har kommet inn, men de har gjort to meget gode signeringer i Kim-Andre Madsen (Strømsgodset) og Sivert Strangstad (Moss). De hvitkledde åpnet med 1-3 tap for Kjelsås, før det ble 0-0 borte mot Senja.

Tips: U

Odds på alle divisjoner

I forbindelse med at Coolbet kjører Kretsmesterskapet i tipping i Østfold, Akershus og Oslo 28.april-12.mai vil det også settes odds på alt av kamper i lavere divisjoner i disse fylkene i samme periode.

Det er unikt.

I tillegg kan en kameratgjeng, et tippelag eller rett og slett et fotball-lag hente inn 10 000 kroner til kassa eller bot-kassa:

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Sjekk når din krets spilles her

Tags: , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑