Fotball

Publisert 26/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kretsmesterskapet i Østfold: Dag Solheim sine beste tips

Få vet mer om fotballfylket Østfold. Her får du tippe-ekspert og kommentator Dag Solheim sine beste tips før Kretsmesterskapet i tipping søndag.

Kretsmesterskapet i Tipping er rullet ut i Østfold, Akershus og Oslo. Første kupong på ti kamper har innleveringsfrist søndag 28.april. Den andre kupongen starter 5.mai.

Den som leverer inn de beste tipsene sammenlagt kan titulere seg for kretsmester i tipping, og samtidig gjøre seg klar for den store finalen for alle 18 kretsmestere landet over.

Ikke nok med det. Det er helt gratis å delta, og du kan selvsagt levere inn i andre fotballkretser enn den du selv er bosatt i.

Du skal kort og greit tippe sluttresultat i de 10 kampene. Du får poeng etter hvor godt du treffer på resultat, kampvinner og antall mål på et av lagene.

For å hjelpe oss med tipsene har vi alliert oss med de som kjenner lokalfotballen i Østfold, Akershus og Oslo best av alle.

Dag Solheim er en kjent fotball-profil for de fleste som har fulgt norsk og engelsk fotball en stund. Fredrikstad-mannen har et bankende hjerte for fotballen generelt, og er et oppslagsverk i gode historier. Den mangeårige kommentatoren og fotballeksperten veileder deg gjennom tippekupongen for kretsmesterskapet i Østfold.

Kretsmesterskapet i Østfold: Ekspertene hjelper deg

Dag Solheim sine beste tips

Tippekupongen har 10 kamper som alle avvikles i perioden 28.april til 5. mai. Den er gratis å levere inn før første kamp starter søndag.

Her er Dag Solheim sine beste tips for kupong1 for kretsmesterskapet i Østfold.

Egersund – Moss 3-1

-Hjemmelaget som på forhånd kanskje er den største favoritten til å vinne avdelingen, har tatt fire poeng på de to første kampene. Skal de leve opp til opprykks-drømmen må Moss, som tapte for Nardo sist beseires.

FFK – Vidar 2-1

-En katastrofal dårlig start for FFK. Tap i Halden sist etter kun uavgjort i åpningskampen mot Hødd, er langt under forventningene til Bjørn Bummen Johansens mannskap. Rødbuksene har heller ikke imponert spillemessig og kan fort slite mot Vidar. Et lag som også har åpnet med en pinne, men jeg tror poengene blir igjen i Fredrikstad

Spydeberg – Askim 3-1

-Hjemmelaget vant den første kampen på eget gress mot Lisleby med 2-1 etter scoringer av Geir Andrè Dalhus og Henrik Tharaldsen Eriksen. I serieåpningen vant de en tolvmålstriller borte mot Selbak 2 med 7-5. I helgen er det bortekamp mot Råde 2, og så er det lokaloppgjør i 5.divisjon for trener Jon Håvard Nyborgs gutter. Askim vant komfortabelt både borte og hjemme for to år siden, men en svak start med to tap gjør at jeg ikke tror på poeng for laget til John Roger Giltvedt.

Trøgstad/Båstad – Lisleby 4-2

-Bortelaget som en gang spilte i vår øverste divisjon har en seier og et tap på de to første kampene. I helgen er det lokaloppgjør på Sentralidrettsanlegget når Torp krysser elva. Det har vært målrikt i hjemmelagets to første kamper, HSV er beseiret 7-1 borte mens den første hjemmekampen endte med 4-1 tap for Tistedalen. Morten Fladbergs lag, som møter Selbak 2 i helgen, tar poengene på hjemmebane og det kan fort bli mange mål igjen.

SFK – Rakkestad 2-0

-Den gamle storheten,med 6 Cupmesterskap, har startet med en seier og et tap før helgens møte med Sprint Jeløy på Bellevue. I første hjemmekamp mot Idd ledet trener Magne Olsen SFK til en 2-0 seier. Gjestene fra nabokommunen nord for byen ved fossen har et poeng fra 1-1 kampen borte mot Selbak. Første hjemmekamp endte med 4-3 tap mot Østsiden for laget til Daniel Lubieniecki. På Kurland vinner SFK, selv om gjestene i fjor vant 3-0 i tilsvarende oppgjør.

Sparta Sarpsborg – Ås 2-2

-Lagene har allerede møtt hverandre denne sesongen. I sluttspillet i OBOS Cup i Østfoldhallen. I mars vant sarpingene 4-2. På de syv siste møtene har hjemmelaget gått seirende av banen fem ganger, Ås har kun en gang. Gjesten har fått en god start på sesongen så jeg tror faktisk på poengdeling.

Kråkerøy – Spjelkavik 2-1

-Etter seier i åpningskampen borte mot Herd, gikk Bjørnar Johannessens grønne og hvite på en 3-0 smell hjemme mot et godt Sarpsborg 08 2. Nå venter Rommen borte og Grorud hjemme, før laget fra Møre og Romsdal kommer på besøk. Laget til Frode Fagermo som har samme poengfangst som Kråkerøy, har to lokaloppgjør mot Aalesund 2 og Brattvåg før de tar turen til Fredrikstad. Jeg tror poengene blir igjen på Blomsterøya.

Grei – Drøbak/Frogn 2-1

-To uavgjort er fasiten for hjemmelaget før lørdagens møte med Ørn Horten. Etter å ha slått Ready i serieåpningen fikk laget til Even Ødegaard grisebank av Lyn tirsdag kveld. 7-1 stoppet massakren på. Nå venter Norild på Seiersten før det blir en ny Oslo-tur. Den ender garantert ikke som forrige besøk i hovedstaden, men det blir ikke poeng.

 Hødd – Kvik Halden 1-1

-Et ungt Hødd-lag feide Byåsen av banen med 5-0 sist, og de fulgte dermed opp den gode åpningskampen borte mot FFK. Kent Bergersens mannskap har selvfølgelig sugd godt på karamellen, etter seieren i lokaloppgjøret mot FFK foran nesten 3.000 tilskuere. De kan fort skape problemer for Hødd også.

Rosenborg – Sarpsborg 08 1-1

– Trønderne står foran en stor utfordring når de møter Molde borte i helgen. Sarpsborg bør kunne beseire Mjøndalen på eget kunstgress. De blå er vanskelige å bryte ned. Jeg tror det blir enda mer anstrengt for RBK om de ikke får med seg noe fra Molde. 08 vil frustrere den regjerende mesteren på Lerkendal, og det ender med et poeng til hvert av lagene.

Odds på alle divisjoner

I forbindelse med at Coolbet kjører Kretsmesterskapet i tipping i Østfold, Akershus og Oslo 28.april-12.mai vil det også settes odds på alt av kamper i lavere divisjoner i disse fylkene i samme periode.

Det er unikt.

I tillegg kan en kameratgjeng, et tippelag eller rett og slett et fotball-lag hente inn 10 000 kroner til kassa eller bot-kassa:

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Sjekk når din krets spilles her

 

 

Tags: , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑