Fotball

Publisert 25/04/2019 | av Sportens Verden

0

Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge

Coolbet skal fortsatt ha best odds, men nå løfter spillselskapet også fram hverdagsheltene med breddefotball-odds for hele Norge. 

Norges beste bookmaker, Coolbet, tar oddsbiten til et nytt nivå. I 2019 garanterer de at alle seniorlag i fotball-Norge vil være innom deres oddslister.

Samtidig presenterer spillselskapet siste nyvinning. Kretsmesterskap i oddstipping.

– Vi skal ikke bare være Norges beste bookmaker, men også den mest lokale. Er det noe kundene mangler, så ta kontakt. Er det et lokalt event som fortjener litt oppmerksomhet så bidrar vi gjerne, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Les mer: Sensasjonelle tall på Eliteserien

Breddefotball-odds

En meget god nyhet til de odds-spillende nordmenn. Det er gratis å delta i kretsmesterskapene.
– Kretsmesterskapene er delt inn etter landets fotballkrets. Vi kommer arrangere tre og tre samtidig. Under den perioden KM arrangeres, vil vi ha odds på alle kamper i fotballkretsen i den nevnte perioden. Vi ruller i gang med Oslo, Akershus og Østfold. Førstepremie er selvsagt den herlige tittelen kretsmester. Dessuten et reisegavekort på 5000 kroner, forteller talsmann Mikael Mellqvist videre

Coolbet vant overlegent i den siste bookmakertesten i Norge og vinner så og si alt av oddssammenligninger.

Et enkelt søk på sammenligningssiden maxgevinst.com gir et raskt svar på hvilket spillselskap som har den beste oddsen på ditt spill.

Nå er det tett på norsk-heleide spillselskapet med base i Tallinn, ute etter Oslos, Østfolds og Akershus beste oddstipper.

Det er mange godbiter på “tippekupongene” man konkurrerer  med i de første ukene eller hva sies om følgende meny:

* Gjerdrum-Skårer
* Flisbyen-Hauerseter
* Rælingen-Raumnes & Årnes
* Spydeberg-Askim
* Sparta Sarpsborg-Ås

– Vi gjør mange undersøkelser, og de fleste viser at folk ønsker lokale spill. Kommunepoker, som vi arrangerer, har allerede blitt Norges største pokerturnering. Vi tror kretsmesterskap og odds på alle lag blir en kjempehit, sier Mikael Mellqvist.

Penger i potten for breddefotball-lag og andre

For breddefotball-lag eller kameratgjenger kan det også bli et hyggelig påfyll til neste reisekasse. I tillegg til innholdet i botkassa, kan man motta verve-tilskudd på inntil 10 000 kroner.

– I en kortere periode så tilbyr vi også “verv en venn”-pakker for fotballlag, vennegjenger og tippelag. Her får de en ypperlig sjanse til å tjene opptil 10.000 kroner i løpet av fotballsesongen og kan ta kontakt på norge@coolbet.com, avslutter talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Kretsmesterskapet starter søndag

Søndag må de første tippekupongene være levert inn for omgangen i Akershus, Oslo og Østfold.

Her finner du komplette tippekuponger du kan levere inn gratis:

Østfold: https://www.coolbet.com/no/league/37

Akershus: https://www.coolbet.com/no/league/38

Oslo: https://www.coolbet.com/no/league/39

Eller så ser de slik ut:

Oslo:

Østfold:

Akershus:

Tags: , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑