Dagens spill

Publisert 22/04/2019 | av Sportens Verden

0

Flott mulighet for Chelsea

Tottenham, Arsenal og Manchester United røk alle på tap. Kan Chelsea benytte seg av muligheten?

Burnley var forrige sesongs store positive overraskelse i Premier League, da de endte som nummer syv og ble belønnet med spill i Europa. Sesongåpningen ble spilt på Stamford Bridge, og endte med sjokkerende 3-2-seier. Flørten med Europa League ble imidlertid både kortvarig og hemmende for innsatsen i hjemlig liga. Sean Dyche og hans menn forsvant ut av europacupen allerede før gruppespillet var begynt, men kostet likevel dyrt. The Clarets har gjennom hele sesongen stått med gjørme til knærne i nedrykksstriden, før man nå etter tre strake seirer har sikret ny kontrakt. Skuldrene senkes, og dette kan være dårlig nytt for et Chelsea-lag på desperat jakt etter topp 4 og comeback i Champions League.

Sarri-ball på randen
Maurizio Sarri har ikke hatt noen udelt positiv effekt på Chelsea i sin første sesong på Stamford Bridge. Ved flere anledninger har Sarri blitt tippet å bli sparket, men den tobakktyggende italieneren har så langt klamret seg fast. Skulle han ende opp uten Champions League vil nok uansett karrieren i hovedstaden være over etter endt sesong, da Chelsea-ledelsen jo ikke er kjent for spesielt stor tålmodighet med sine managere. Sarri og Chelsea ble imidlertid gitt en gavepakke av de sjeldne i helgen, da Tottenham, Arsenal og Manchester United alle tapte. Denne muligheten må ikke skusles bort!

Pisket til hjemmeseier
Chelsea tapte fortjent 0-2 mot Liverpool i forrige runde, men sto bokført med tre strake ligaseirer før besøket på Anfield. Mye tyder på at at Chelsea må vinne sine siste fire kamper for å kunne nå topp 4, og den store testen kommer mot Manchester United på Old Trafford i neste runde. Vi har liten tro på nytt Burnley-sjokk, og spiller hjemmeseier på Stamford Bridge i kveld.

Vi tror på hjemmeseier, men hva tror du? Tipp resultat i vår Facebook-sak, og vær med i trekningen av et signert Willian-bilde!


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑