Dagens spill

Publisert 22/04/2019 | av Sportens Verden

0

Festdag for fotball

Påsketuristene skynder hjem for å rekke dagens fotballrunde, en runde som inneholder flust med godbiter.

Påsken har vært en eneste lang fest for fotballfansen, og det er ikke slutt. I dag dukes det nemlig for full runde i norsk fotballs alle øverste divisjoner. Og det er nok av spennende kamper på menyen.

Festdag

Etter tre fullførte runder i Eliteserien er det overraskende nok Bodø/Glimt og Viking som har tatt tet. Både Glimt, som havnet helt nede på 11.plass forrige sesong, og nyopprykkede Viking står med full pott. Glimt får i dag besøk av Sarpsborg, mens Viking i morgen skal til Skien for å ta seg av ODD.

Rosenborg har som alltid vært av de aller tyngste forhåndsfavorittene, men trønderne står altså med usle ett poeng fra tre kamper og har bare nabo Ranheim bak seg på tabellen. I dags MÅ Rosenborg revansjere seg, og det er Strømsgodset som etter planen skal få kjenne revansjelysten. Godset har selv ett og annet å revansjere, etter sist å ha røket på hjemmetap mot erkerival Mjøndalen.

Dette er oddsfavorittene for dagens runde, og i kjent stil er det norgesmester Coolbet som tilbyr klart best odds:

Kisa i tet

I OBOS-ligaen er det Ull/Kisa og Sandefjord som har tatt tet, etter syv poeng fra første tre kamper. Tromsdalen har så langt fungert som huggestabbe, og 0-8-tapet hjemme mot Kisa i forrige runde var intet annet enn pinlig.

Dagens oddsfavoritter i OBOS-ligaen, med oddssammenligning fra www.maxgevinst.com:

Gyllen mulighet for Chelsea

Norsk fotball stjeler overskriftene i dag, men det spilles som alltid fotball også i England. I Premier League er det kun Manchester City og Liverpool det dreier seg om i kampen om tittelen, men kampen om topp 4 er både uforutsigbar og svært spennende. Tottenham, Arsenal, Manchester United og Chelsea kjemper alle om de to ledige plassene, og det er noe nær dødt løp etter at de tre førstnevnte alle røk på tap i helgen. Gyllen mulighet da for Chelsea, som i kveld får besøk av Burnley på Stamford Bridge.

Norwich mot comeback

I The Championship er det knallhard kamp om direkte opprykksplasser. Norwich har tre strake uavgjorte, men kan likevel sikre opprykk til Premier League allerede i dag – om de selv slår Stoke og øvrige resultater går deres vei. Sheffield United og Leeds er nærmeste utfordrere, og de siste rundene har duoen byttet på å inneha den andre direkte opprykksplassen. Begge har i dag vriene bortekamper på agendaen; Leeds borte mot Brentford og The Blades borte mot Hull.

Om oddsforskjellen er stor i de tidligere nevnte ligaene, så er den MONUMENTAL i The Championship. Coolbet regelrett gruser konkurrentene!


Skrevet av:



Comments are closed.

Til toppen ↑