Fotball

Publisert 21/04/2019 | av Sportens Verden

0

VVD stor favoritt til å bli årets Premier League-spiller

Liverpool-giganten Virgil van Dijk er spillselskapenes store favoritt til å bli årets Premier League-spiller. 

Den nederlandske midtbane-giganten har vært fjell å møte for alle i Premier League denne sesongen.

Han er spillselskapenes kjempefavoritt til å ta i mot PFA-trofeet søndag 28.april. Som Player of the year.

Coolbet betaler 1,30.

Neste mann på lista er Raheem Sterling til 3,75.

Interessant er det å se at Manchester City har 3, Liverpool 2 og Chelsea 1 spiller blant de 6 kandidatene til å bli årets spiller i Premier League.

Samme kåring en annen Liverpool-spiller vant sist sesong.

Mohamed Salah.

Les mer: En breddefotball-supporteres hverdag

Årets Premier League-spiller

Prislappen på 820 millioner kroner Liverpool-manager Jürgen Klopp cashet inn uten å protestere på, er i ettertid blitt genierklært for det som fortsatt er verdens dyreste forsvarsspiller.

Klopps stahet til å heller vente på det han virkelig vil ha, kan betale seg for fullt på to fronter i det vi skriver 1.juni.

For der mange hyller de tre frontmennene Mane, Firmino og Salah, er det Virgil van Dijk som er bankgarantien.

Han som er en solid hovedgrunn til at Liverpool kun har 20 baklengs på 34 Premier League-kamper.

Tyskeren med det brede gliset åpnet som kjent også lommeboka for det som ble verdens dyreste keeper i Allison. Fordi han hadde fått nok av gjentakende brølere fra Karius og Mignolet.

Chelsea smadret den rekorden to uker etter med å legge 750 millioner på bordet for Kepa.

I det Liverpool og Manchester City dundrer nedover oppløpssiden som to elite-travere side om side, har også Allison sin egen duell med City-burvokter Ederson. Stillingen er 18-17 i kamper uten baklengs mellom de to brasilianske keeperne.

Brasil har aldri vært bedre dekket på keeperplassen. Bak Allison sine 18 cleen sheats skal dog VVD ha mye av æren for at lagets sisteskanse leder duellen mot Ederson.

Virgil van Dijk har spilt alt i Premier League, og midtstopperen har i tillegg scoret tre mål.

I den røde delen av Manchester er de mer enn sjalu på hva Liverpool har klart å få tak i av en hærfører på midtstopperplass. Napolis Senegalesiske midtstopper Koulibaly har vært sterkt linket til Old Trafford lenge. 27-åringen smadrer trolig verdensrekorden til Klopp i så fall.

Hazard ensom svale

Real Madrid skal i følge troverdige spanske aviser snart offentliggjøre enighet om kontrakt med Eden Hazard. Chelsea sin maestro ønsker å vinne Europe League og sikre en topp4-plass i Premier League før sommeren, men er en 45-oddser på å vinne PFA-kåringen.

Foran Chelsea sin nummer 10 med 16 Premier League-scoringer priser nemlig spillselskapet Coolbet 3 City-spillere og 2 Liverpool-stjerner lavere i odds.

Sergio Aguero har 19 scoringer. Like mange som Mohamed Salah. Det er flest i Premier League, og argentineren er 20-oddser i jakten på trofeet Salah vant sist sesong.

Egypterens rekkekamerat Sadio Mane har hatt en kruttsterk sesong, og er utfordrer om å bli toppscorer i Premier League denne sesongen. Senegaleseren betaler 35 ganger innsatsen hos Coolbet.

Siste navn på den seks mann tunge short-listen er Manchester City-midtbanemann Bernardo Silva til 40 ganger innsatsen.

Som en kuriositet kan vi nevne at ingen Manchester City-spiller har blitt tildelt PFA siden kåringen startet med Leeds Norman Hunter i 1973/74-sesongen.

Tidenes påskegodis for fotballfans: Best på absolutt alt

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑