Fotball

Publisert 18/04/2019 | av Sportens Verden

0

Champions League-eventyret startet her

Tottenham og Dele Alli skal spille mot Ajax i semifinalen i Champions League. Det eventyrlige Champions League-eventyret til England-nøkkelmann Alli startet i klubben som i dag møter det dårligste laget i ligasystemet. 

På Meadow Lane i ettermiddag tar Notts County i mot Milton Keynes Dons. Stadion i Nottingham er definitivt av en høyere standard enn laget som spiller sine hjemmekamper der. Notts County ligger sist i League two. Det betyr nummer 92 i ligasystemet.

Hjemmelaget har fire kamper å klatre over nedrykk på. Den første sjansen er i ettermiddag mot Tottenham-stjernen Dele Allis moderklubb. 23-åringen som tok steget til Tottenham i 2015. Fra Milton Keynes Dons.

Stoppestedet nordvest utenfor London-gryta har et fotball-lag som kjemper om opprykk til League 1. Det er ett poeng som skiller opp til topp3, som gir direkte opprykk for London-klubben.

Les mer: To vinnere klare for Norgesmesterskap-finalen i livebetting

Champions League-eventyret

Moderklubbens jag etter opprykk er tross alt en helt annen hverdag enn den Tottenhams nummer 20 opplever i sitt nye hjem på fantastiske Tottenham Hotspur stadium. Der Manchester City ble beseiret 1-0, for å få sin revansje på beryktede Ethiad onsdag kveld. Seier 4-3 var ikke nok til å ta ut Tottenham og Dele Alli, som ble belønnet med semifinale mot Ajax i den mest pengestinne turneringen av de alle.

Det etter at VAR hadde hjulpet til med å varsle for en hårfin offside på Aguero som satte opp Raheem Sterling til 5-3-scoringen. Den som aldri ble avgjørende.

Dermed kan Dele Alli og Tottenham se frem mot Champions League-eventyret mot sensasjonslaget Ajax.

Dog er det også fem kamper i Premier League og holde fokus på. Der ligger trolig den sikreste veien til spill i Champions League neste år.

Tidenes påskegodis for nordmenn: Er best på absolutt alt

Får Manchester City revansjen?

Påskeaften skal lagene møtes for tredje gang på 11 dager. I Premier League, der Manchester City igjen har fordel av hjemmebane. På Ethiad der kun Crystal Palace har kommet ut igjen med annet enn juling og tap i ligaen denne sesongen. 16 av 17 hjemmekamper er vunnet.

Liverpool håper på hjelp fra Tottenham, mens Pep trolig er ekstremt revansjesugen og klar for å ta tre poeng som bringer han nærmere Premier League-tittelen. Da blir City første lag som tar rygg i rygg-gull siden byrivalen United gjorde det samme under Sir Alex Ferguson.

I odds-markedet legger Coolbet seg nær sagt som vanlig øverst på lørdagens Premier League-runde. Der Manchester City-seier betales med 1,30.

Tags: , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑