Dagens spill

Publisert 17/04/2019 | av Sportens Verden

0

To vinnere klare for Norgesmesterskap-finalen i livebetting

Kjell Karlsen fra Nordmøre ble andre ukesvinner som er klar for Norgesmesterskap-finalen i livebetting. 

Norgesmesterskapet i livebetting er halvveis i jakten på å kåre fire ukesvinnere, som alle møtes til den store Norgesmesterskap-finalen i Tallinn i mai. Denne spilles samtidig som Coolbet Open i poker.

Vinneren henter med seg et reisegavekort på 20 000 kroner i førstepremie. I tillegg til en eksklusiv Norgesmester-tittel. I livebetting.

Konkurransen finner du lett på Coolbets hjemmesider, og du deltar like enkelt ved å sette spill live på sports-events i spillselskapets sportsbook.

Les mer: Klart for norsk mesterskap i livebetting

I mesterskapets andre konkurranseuke var det Kjell Karlsen fra Averøy som stakk av med en overlegen ukes-seier.

– Jeg plukket opp nyheten om norsk mesterskap i livebetting på hjemmesiden til Coolbet, der jeg følger utviklingen i kampene live til vanlig. Jeg hadde flere kuponger med i spillet enn de tre som ble tellende, men det var deilig å vinne finaleplassen i Tallinn i mai, sier ukesvinner i Norgesmesterskapet i livebetting, Kjell Karlsen.

Norgesmesterskap-finalen i livebetting

Karlsen er en kjent poker-profil i Møre og Romsdal, og kammet også med seg tittelen for Averøy i årets sesong av populære Kommunepoker. Coolbets lavterskelturnering som til søndag ruller inn over Hordaland sine 33 kommuner for å kåre lokale kommunemestere. Disse møtes igjen i fylkesfinalen 28.april i kamp om tittel og et sete i Norgesfinalen i Tallinn.

For Kjell Karlsen sin del var det derfor ekstra deilig med seier i uke 2, og billett til Norgesmesterskap-finalen i livebetting. I Tallinn samtidig med at Coolbet Open spilles 8.-12.mai.

Karlsen rakk ikke fram i fylkesfinalen i Kommunepoker, og mistet dermed sjansen til Tallinn-tur den veien. Nå blir det den estiske hovedstad og en annen finale i stedet på den 46 år gamle spillinteresserte og reiseglade friluftsmannen fra nabokommunen til Kristiansund.

– Det blir helt klart Coolbet Open i poker samtidig som Norgesmesterskap-finalen i livebetting, avslutter en glad Kjell Karlsen.

Les mer: Senterpartiet-politiker Sami Grand Prix-favoritt

Fullverdig deltakelse i norsk mesterskap i livebetting har du ved å treffe på minst tre spill satt live i Coolbets sportsbook. Oddsen på disse tre legges sammen, og måles opp mot resten av deltakerne på ukas scoreboard.

I uke 2 satte Kjell Karlsen inn rekka 50,00 – 27,50 og 17,10 i boet. Nicket Umulius var umulig å fange som scoreboardet under viser:

Trønder første NM-finalist i livebetting

Tommy Pettersen var overlegen vinner i uke 1 av Norgesmesterskapet i livebetting. Trønderen satte tre kuponger til en samlet odds på 63. Neste mann på lista landet i overkant av 27 sammenlagt på sine tre live-spill i sportsbooken til Coolbet.

36-åringen fra Trondheim under nicket Petta82 dunket ned tre spill til en samlet odds på 85 i uke 2, men da fant han altså sin overmann i Kjell Karlsen.

Pettersen og Carlsen er de to første finalistene klare for Tallinn. Denne uken og neste skal de to siste deltakerne i Norgesmesterskap-finalen i livebetting kåres.

Det er fortsatt muligheter til å delta i konkurransen.

Tidenes påskegodis for fotballfans: Er best på absolutt alt! 

Tags: , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑