Fotball

Publisert 16/04/2019 | av Sportens Verden

0

Tidenes påskegodis for fotballfans: Best på absolutt alt!

Påsken er et eneste stort påskeegg fylt med godis. Best og mest påskegodis for fotballfans har definitivt Norges beste bookmaker.

Coolbet benytter påsken til å befeste sin posisjon som Norges klart beste bookmaker, så har du fortsatt ikke konto der – så kan du nyte ekstremt godt av de mange åpningstilbudene der har og få enda mer verdi. Coolbet fikk tittelen Norgesmester i 2018 av spillavisen TIPS, og er storfavoritter til å vinne tittelen i 2019 med den enkle resepten: Klart best odds!

Sammenligner vi engelsk fotball så er Coolbet best (se sammenligning under) Samme med italiensk, spansk og tysk (sammenligninger under) og på norsk fotball har Coolbet også klart best odds.
– Jeg har jobbet for Coolbet i 18 måneder og jeg har ikke sett en eneste runde der noen har hatt bedre odds enn oss på Premier League og Eliteserien, og er veldig glad for at det ligger i DNA-et til selskapet, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Les mer: To vinnere klare for Norgesmesterskap-finalen i livebetting

Påskegodis for fotballfans

Vi bruker oddssammenligningssiden Maxgevinst.com og ser raskt at Coolbet har best odds på samtlige av de store ligaene.
– Forskjellene er enorme. Det er som å vinne pristesten i VG hver gang vi sammenligner, men der det skiller noen kroner på VGs mattester – så skiller det en haug med tusenlapper her. Nordmenn er heldigvis prisbeviste og det er ingen som vil vinne 25000 – hvis man kan vinne 30000 på et annet sted med akkurat samme spill, understreker Coolbets talsmann.

Eliteserien gir følgende fasit

Coolbet nesten 5000 kroner bedre enn nummer 2 og nesten 12000 kroner bedre enn selskapet i bunn. Det er utklassing.

Går vi videre med Premier League, så er Coolbet i topp igjen.

– Nesten 12000 kroner bedre enn selskapene i bunn er en massiv forskjell, og for oss den beste reklamen vi kan få. #sjekkoddsen som vi sier i Coolbet, sier Mikael Mellqvist.

Vi går videre til spansk fotball og finner samme trend:

Største forskjellen hittil her med 26000 kroner bedre enn nærmeste og mer enn dobbelt så mye i gevinst på favorittene enn monopolet på Hamar. Det er en enorm forskjell.

Så hva med Italia? Mye det samme.

– 20000 mer enn nærmeste selskap er vel å regne som utklassing, sier Coolbets talsmann Mikael Mellqvist og blir like glad når han ser tallene for Bundesliga også:

Bedre påskegodis for fotballfans som liker fotball, tipping og odds er det ikke lett å finne.

 

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑