Annen sport

Publisert 16/04/2019 | av Sportens Verden

0

Setter odds på hvilket påske-egg klekker først

NRK Finnmark har lansert en konkurranse der publikum kan tippe på hvilket av 32 påske-egg  klekker først. Spillselskapet Coolbet tar den lengre, og tilbyr 30-ganger innsatsen i retur. Om du treffer på rett egg. 

I følge Norsk rasefjærfeforbund går stadig flere nordmenn til anskaffelse av høns i en kombinasjon av kose- og nyttedyr.

Om det er dette som har inspirert NRK Finnmark til årets påske-konkurranse på deres Facebook-side vites ikke, men der kan i alle fall publikum tippe hvilket av 32 nummererte egg som klekker først.

Eggene har ruget i 18 døgn allerede, og det forventes at vinneren klekkes fram når som helst.

Spillselskapet Coolbet har kastet seg på i konkurransen, og tilbyr sine kunder odds på hvilket påske-egg som klekker først.

Egg-roulette om du vil:

– Det å sette odds på når et egg skal klekke tror jeg er en verdensnyhet. For oss nordmenn er det noen få ting som gjelder mer enn annet i påsken. Skiturer, egg fyllt av godis og tid med familien. Dermed er dette en morsom sak å tilby det påske-engasjerte publikum et underholdningsspill på, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Les mer: Spillselskapet som satser mest på poker for nordmenn

Hvilket påske-egg klekker først

Det er 32 egg som alle har fått sitt nummer fra 1-32 i rugekassa til NRK Finnmark. Coolbet tilbyr altså egg-roulette med samme nummer-utvalg. Du kan spille på rent nummer eller du kan gå for odd/even-varianten.

Om du klarer å sette innsatsen på rett nummer, eller hvilket påske-egg klekker først, kan du gange opp innsatsen med 30.

På odd/even er oddsen 1,90.

Så er spørsmålet hvem av de 32 påske-kyllingene som spurter sterkest ut i friheten?

Les mer: Dominerer norsk fotball totalt

Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑