Poker

Publisert 15/04/2019 | av Sportens Verden

0

Spillselskapet som satser mest på poker for nordmenn

Coolbet har akkurat lagt bak seg sitt første Dublin-NM som hovedsponsor. Noe som topper en allerede unik satsing på poker for nordmenn. 

Årets poker-NM i Dublin er gått over i historiebøkene, der Thomas Syversen til slutt kunne feire NM-tittelen i main event søndag.

Tradisjonen tro var det også denne gang et sted mellom 2 000 og 3 000 nordmenn til stede på turneringshotellet City West under de 9 dagene med NM-øvelser og poker.

For første Norgesmesterskap var Coolbet en av hovedsponsorene. Inne i sitt tredje leveår har spillselskapet med base i Tallinn, hatt en markant satsing på det norske pokermarkedet. Derfor er det langt fra tilfeldig at Coolbet var et av spillselskapene som fikk tilbud om å være hovedsponsor foran årets poker-NM

– Poker er et veldig viktig produkt for Coolbet, og det beste produktet for å bli kjent med våre kunder. Derfor arrangerer vi Kommunepoker med Live-finale i Tallinn, samt vår store pokerfestival Coolbet Open, også den i Tallinn. Da muligheten åpnet seg for å bli hovedsponsor for NM, var dette noe vi ikke kunne takke nei til. Coolbet er nå arrangør og hovedsponsor av de to største pokerfestivalene for nordmenn, Kommunepoker og NM. Det er gøy å tenke på at Coolbet faktisk er de som satser mest på poker for nordmenn, sier Coolbets Chief Operating Officier Anders Karlsen.

Les mer: Kommunepoker-vinner utfordrer Preben Stokkan

Poker for nordmenn

Kommunepoker er Coolbets egen nyvinning, der ideen var å kjøre i gang en lavterskelturnering online for absolutt alle nordmenn. Under sesong 1 tok 2 063 spillere plass ved online-filten i kampen om de lokale kommunemester-titlene landet over. Alle kommuner i Norge hadde mulighet til å spille om den lokale pokertronen, der vinneren gikk til fylkesfinalen. Fylkesmesteren tok igjen plass i Norgesfinalen i Tallinn.

Sesong 2 har rundet 7 fylker. Det går mot overlegen ny norsk rekord for turneringspoker på godt over 3 000 spillere i Kommunepoker.

Søndag spiller Hordalands 33 kommuner om de lokale titlene. Du kan sjekke ut nærmere her.

I mai arrangerer Coolbet sin egen Coolbet Open i den estiske hovedstad. Spillselskapet har definitivt gjort sitt for å arrangere poker for nordmenn de siste årene.

Hovedsponsoratet i poker-NM var en ny og fin opplevelse for C.O.O. Anders Karlsen og resten av Coolbet-teamet i Dublin.

-Selv om jeg personlig har vært med på dette uttallige ganger, både med NM og andre eventer, blir jeg like imponert hver gang. Det å møte og ta en prat med så mange og hyggelige pokerspillere er bare utrolig. Nå som vi er hovedsponsor var det selvsagt ekstra moro. Vi sendte 200 spillere, deriblant kjendiser som Tone Damli Aaberge, Kevin Melhus, Audun Sørseth (Lord Audun) og Thomas Hayes (Skam William) til Dublin. Dette mesterskapet er noe vi absolutt er svært fornøyd med. Jeg vil også sende en stor takk til Frode Fagerli og de andre som gjorde og gjør NM mulig. Dette er en pokerfest helt utenom det vanlige, og det største høydepunktet for de aller fleste norske pokerspillere, sier Karlsen videre.

Les mer: Et slag poker før neste knock out fra Kevin Melhus

Best på odds og poker

Med alle kort lagt i bordet, der sponsoratet av poker-NM er det foreløpig siste, markerer Coolbet seg som det brandet i markedet med den klart tydeligste satsingen på poker. Der mange andre bransje-aktører satser mot nettcasino, satser Coolbet sterkt på både online- og live poker.

Kommunepoker er ei langsiktig satsing fra spillselskapets side, om å få med venner, naboer, kollegaer, lag-kompiser, datter, mor, far, sønn, søstre, brødre eller bare bekjente til et slag poker. Om heder, ære, tittel og prestisje. I tillegg til en mulig Norgesfinale i horisonten. Til en lav innkjøpspris på under 100 kroner.

Det å være sponsor av et norsk mesterskap i Dublin er en betydelig større investering for et spillselskap. Dog er det mye som ikke kan måles i kroner og øre, som må summeres opp på bunnlinja etter siste showdown i Dublin.

For Coolbet er så mye mer enn satsing på poker. Spillselskapet vinner stort sett alle odds-sammenligninger, og er blant annet markedsleder på norsk fotball.

Slik blir også lagt merke til.

– Vi brukte i underkant av 1 million kroner på Dublin-NM, og vi er inneforstått med at det vil ta tid før vi kan regne hjem investeringen. Det viktigste er å bygge kunderelasjoner og vårt varemerke. I tillegg vise frem vår sportsbook som ble kåret til Norges beste bookmaker i 2018.

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑