Dagens spill

Publisert 15/04/2019 | av Sportens Verden

0

Dagens spill: Fryktelig Gunners-statistikk

Av 92 engelske ligaklubber er det bare Arsenal og Ipswich som fortsatt ikke har holdt nullen på bortebane.

Hjemme på Emirates har Arsenal vunnet ti strake ligakamper. På fremmed grunn er historien en helt annen. Siden slutten av november har Arsenal kun vunnet én bortekamp i Premier League, og trepoengeren ble selvfølgelig hentet på besøk hos tabelljumbo Huddersfield. Når de i kveld gjør et nytt forsøk, så er det vel vitende om at tre poeng kreves om man vil henge med i kampen om topp 4-plassering.

Tett program

Watford er av sesongens mest positive overraskelser, og hjemme på Vicarage Road har ikke laget tapt i 2019. Siste tre (Everton, Fulham og Leicester) foran egne fans er vunnet med totalt 7-2. Javi Gracia og hans menn har siktet innstilt på 7.plassen, men The Hornets har også fokus rettet mot en første FA-cupfinale siden 1984. Finalen mot Manchester City spilles imidlertid ikke før 18.mai, så ingen grunn til å spare på kruttet her.

Skadeplaget Gunners

Watford er i kveld uten den skadede trioen Jose Holebas, Domingos Quina og Tom Cleverley, men også Arsenal har skadeproblemer. Danny Welbeck, Rob Holding og Hector Bellerin er fortsatt ute, mens Granit Xhaka sliter med en strekkskade og må testes før kamp. I tillegg er Sokratis Papastathopoulos utilgjengelig etter å ha pådratt seg ti gule kort.

Spillet

Arsenal er, borteformen til tross, klar oddsfavoritt. Vi stoler imidlertid ikke på The Gunners, spesielt ikke bare dager før viktig Europa League-retur borte mot Napoli. Vi forsøker oss heller på et målspill. Alle Watfords fem siste kamper har inneholdt scoringer til begge lag. Arsenal har på sin side, som ett av bare to lag i de fire øverste divisjonene, ikke holdt nullen på bortebane denne sesongen! Begge lag scorer-oddsen er i skrivende stund 1,50 hos Norgesmester Coolbet. Vi løper til lukene!

 

Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑