Dagens spill

Publisert 14/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kommunepoker-vinner utfordrer Preben Stokkan

Kommunepoker vinner i Ås, Christian Arstad, er blant bookmakernes outsidere til å ta fra oddsfavoritt Preben Stokkan seieren på finalebordet under main event i Dublin søndag. 

8 pokerspillere står igjen av feltet på 1 168 som startet årets main event under poker-NM i Dublin. Finalebordet på City West i Dublin starter 16.00 søndag, og spilles ned til en norsk mester sitter igjen. Det kan bli natt til mandag før vinneren er klar.

Førstepremien i årets Dublin-NM er 1,3 millioner kroner, og en tidigere NM-vinner er bookmakernes favoritt til å ta sin første tittel i main event i Dublin.

Les mer: Dette er Dublin-favorittene til tittelen i main event

Kommunepoker-vinner utfordreren

Preben Stokkan vant NM på Gardermoen i 2016.

Spillselskapet Coolbet priset han som en 85-oddser før Dublin-NM startet, og vi lanserte en helfrekk anbeflng på et vinnerspill på Stokkan allerede da.

Nå er Stokkan odds-favoritten til å vinne finalebordet til 2,60.

Stokkan er en av to profesjonelle pokerspillere i finalefeltet, der Thomas Syversen er den andre. 28-åringen er tidligere norgesmester online.

Resten av feltet er i kategorien amatører eller hobyyspillere. En av dem en kjenning for alle som følger årets sesong av Kommunepoker. Coolbets populære lavterskel-turnering som satte ny norsk rekord for turneringsdeltakelse allerede i sesong 1 med 2 063 spillere. I sesong 2 vil godt over 3000 spillere ha deltatt i kampen om 422 kimmunemester-titler eller 18 fylkesvinner-titler.

Blant utfordrerne finner vi nemlig Kommunepoker-vinner Christian Arstad.

Han er årets Kommunemester i Ås, før Arstad gikk bort og vant fylkesfinalen i Kommunepoker mot 21 andre lokale kommunemestere for Akershus. Christian Arstad er dermed 1 av de 18 fylkesvinnerne som møtes til Norgesfinalen i populære Kommunepoker i Tallinn til høsten.

Spillselskapet Coolbet har 31-åringen som tredje-favoritt til 8,50 i vinnerodds av main event i Dublin.

Les mer: Christian Arstad er Akershus-fylkesmester

Dette er finalefeltet i Main event

Preben Stokkan er altså oddsfavoritten hos Coolbet, som er en av årets hovedsponsorer av Dublin-NM.

Slik ser odds-lista ut:

Preben Stokkan 2.60

Thomas Syversen 4.00

Christian Arstad 8.50

Erik H. Nordstrand 12.00

Espen Wiig 13.00

Trond Helseth 15.00

Ruben Andre Waage 16.00

Trond Bjella 25.00

Kommunepoker er inne i sitt fylke nummer 7, der de siste 9 Østfold-kommuner spiller om kommunemester-tittelen i kveld. Søndag 21.april er det 33 kommuner i Hordaland som spiller om heder, ære, kommunemestere-tittel og billett til fylkesfinalen.

Du ser komplett program her

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑