Dagens spill

Publisert 12/04/2019 | av Sportens Verden

0

Dagens spill: Rodgers fører Leicester til Europa

Fullklaff i går, da vi spilte Arsenal hjemme mot Napoli. Aaron Ramsey var av de store profilene da man på Emirates skaffet seg godt utgangspunkt for å nå semifinale i Europa League. Arsenals borteform gjør imidlertid at man slett ikke skal ta noe for gitt. I dag tjuvstarter Leicester og Newcastle helgens Premier League-runde, og der er det verdi å finne.

Leicester¬-Newcastle
King Power Stadium, fredag 21:00

Brendan Rodgers har på rekordtid ført Leicester fra ingenmannsland til skuddhold av Europa. Fire strake seirer er notert, og i kveld får den tidligere Liverpool-bossen også tilbake duoen Jonny Evans/Harry Maguire. Jamie Vardy har scoret halvparten av Leicesters mål siden Rodgers’ ankomst. Seks scoringer på fem kamper er notert.

Newcastle-spillerne virker å ha tatt ferie i overkant tidlig. Kun ett poeng er hentet fra siste tre kamper, og de siste to er tapt uten at Rafas menn har scoret mål. Kun to bortekamper er vunnet, og nytt tap i kveld vil føre til bekymrede rynker. Trolig trengs enda en trepoenger for å være sikret ny Premier League-kontrakt. Mohamed Diame returnerer etter skade, men midtstopper Florian Lejune mister resten av sesongen etter kneskaden han pådro seg i 0-1-tapet hjemme mot Palace forrige helg.

Newcastle er inne i en tung periode, og på bortebane er det sjelden noe å hente. Brendan Rodgers har ført smilene tilbake til Foxes-leiren, og vi tror det er brede smil hos hjemmelaget også ved siste fløytesignal i kveld. Seier i kveld vil føre til at forrige sesongs poengsum er passert med fire kamper igjen å spille.

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑