Poker

Publisert 12/04/2019 | av Sportens Verden

0

Coolbets pokersatsing populær under Dublin-NM

Det nesten fullnorsk-eide spillselskapet Coolbets pokersatsing og debut som hovedsponsor av poker-NM i Dublin har vært populær hos nordmenn i den irske hovedstad.

Coolbet er for første år inne som en av hovedsponsorene i det tradisjonstunge norske mesterskapet i Dublin. Spillselskapet har gitt mange norske spillere anledning til å registrere seg via deres pokerklient til de forskjellige øvelsene under det populære Dublin-NM.

Pokeransvarlig Eirik Thorvaldsen forteller at nettopp det har vært populært blant deres norske kunder.

-Det er billigere og kjøpe seg inn i turneringene via vår pokerklient, og vi har derfor hatt hele 373 registreringer inn til main event og forskjellige andre NM-øvelser. Det er vi selvsagt godt fornøyd med, for vi ønsker å være et brand nordmenn assosierer med poker, forteller Coolbet-pokeransvarlig Eirik Thorvaldsen.

Les mer: Et slag poker før neste knock out fra Kevin Melhus

Flere vinnere uten å vinne

I likhet med de andre spillselskapene som er hovedsponsor under årets poker-NM har Coolbet en egen lounge på spillehotellet City West. Denne har vært meget godt besøkt under poker-NM, der nordmenn har hatt anledning til å få seg både forfriskninger, mat og topp europeisk fotball på storskjerm. I tillegg til poker-sendinger selvsagt.

Under oppgjøret mellom Manchester United og Barcelona onsdag kveld var loungen full i nordmenn som hygget seg mellom slagene ved poker-filten.

-Vi har fått en fantastisk respons på vårt opplegg i loungen, der vi også har kjørt inn hele vårt norske team for å serve publikum. Det har vært enormt god stemning gjennom hele uka, og det er mange som bare stikker innom for å slå av en fotball- eller pokerprat. Det synes vi selvsagt er hyggelig, fortsetter Thorvaldsen.

Les mer: Dominerer norsk fotball totalt

Last longer til Tallinn

Om man kjøpte seg inn i en NM-øvelse via Coolbets poker-klient var man samtidig kvalifisert for last longer-konkurransen. Det vil si den som kom lengst i den aktuelle NM-øvelsen vant en premie. Uten nødvendigvis å vinne NM-tittelen, men det var flere gode prestasjoner blant de som vant Coolbets last longer-konkurranse. Finalebord er fellesnevner for flere.

Disse har foreløpig vunnet last longer-premien, som er innkjøp i pokerturneringen Coolbet Open i mai. En verdi på 550 euro.

Fix limit: Tor Helge Midtrød

8-game: Sture Anders Skår Busch og Tor Arne Fenes

PLO: Markus Thomassen

Ladies: Tonje Brodin

Senior: Atle Frantzen

Sistnevnte var godt fornøyd med å vinne last longer, selv om et par i seks ble Frantzens bane på vei mot finalebordet i senior-eventet.

– Det var kjempegøy å komme lengst av de fra Coolbet. Turneringen gikk tungt. Jeg hadde dårlig kortsnitt, men vant mye chips da jeg først hadde gode hender. Jeg røk på 6-6 mot KJ, der jeg hadde 5 big blinds og måtte ta en coinflip. Dessverre kom K på river-kortet, og dermed ut på 10. plass. Ringen ble sluttet, da jeg doblet meg tidlig i turneringen med fjærs i 66, og røk til slutt ut på 6-6 i lomma. Totalt sett er jeg fornøyd med 10. plass, premie på 12000 kroner og billett til Main event i Coolbet Open i mai, sier Atle Frantzen.

Coolbets pokersatsing

Spillselskapet Coolbet har de siste årene, markert seg som det selskapet i bransjen som har en tydeligst satsing på poker.

Det startet med Kommunepoker i fjor, der 2 063 nordmenn spilte om lokale Kommunemester-titler. Senere ble det fylkesmestere som kvalifiserte seg for Norgesfinalen i Tallinn i oktober.

Sesong 2 av Kommunepoker er allerede godt i gang, der 6 fylkesmestere allerede er kåret i det 109 kommuner er passert. Det går mot en ny rekord med godt over 3 000 deltakere, i det Kommunepoker befinner seg i Østfold denne uken. Søndag 21. april skal hele Hordaland i ilden om 33 Kommunemester-titler.

I fjor startet også Coolbet om sin egen poker-turnering i Coolbet Open, som spilles vår og høst i Tallinn. Alle som vinner fylkesfinaler i Kommunepoker vinner ei pakke med reise og opphold i den estiske hovedstad i tillegg til innkjøp i Coolbet Open.

Den 3.utgaven av Coolbet Open skal spilles 8.-12. mai.

På toppen markerer Coolbet seg med satsing på poker gjennom å være hovedsponsor for årets NM i Dublin.

– Vi ser på poker som noe vi ikke tjener penger på. Det er en fantastisk arena for team-building, og der vi treffer kundene våre. Det er et naturlig produkt å ha sosiale arrangement rundt. Gjennom Coolbet Open får vi god kontakt med kundene våre. Vi kommer til å jobbe videre med poker-satsingen, og være med på de arenaene vi har sjanse til for å videreutvikle dette i framtiden, sier Coolbets grunnlegger Jan Svendsen.

Les mer: I dag starter main event i Dublin-NM

Tags: , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑