Dagens spill

Publisert 11/04/2019 | av Sportens Verden

0

Kvartfinaleklart

Det dukes for kvartfinaler i Europa League, og to av de største favorittene til å heve trofeet er engelske.

Spania har to og England har to, mens Tyskland, Tsjekkia, Portugal og Italia har hver sin representant når det i kveld blåses for kvartfinaler i Europa League. Chelsea er bookmakernes forhåndsfavoritt, men det engelske hovedstadslaget har ved gjentatte anledninger vist seg totalt avhengige av Eden Hazard. Den belgiske tryllekunstneren vurderes også hvilt i kveld, når Chelsea møter Slavia Praha på bortebane. Med unntak av Chelsea er det Napoli og Arsenal som gis størst tillit av oddssetterne, men bare en av disse vil kunne gå hele veien. Lagene møtes nemlig allerede i kvartfinalen.

Vinnerodds Europa League, odds fra Coolbet:

Arsenal og Chelsea kjemper begge en desperat kamp for å kunne nå topp 4 og på den måte sikre seg plass i neste sesongs Champions League. Bataljen i Premier League er imidlertid tett og jevn, og kan hende har de begge like store muligheter til å nå Champions League ved å gå kjøkkenveien via seier i Europa League. Enkelt blir det imidlertid ikke.

Dagens spill

Arsenal var alt annet enn heldige med trekningen, og Napoli – som har ankommet turneringen via tredjeplass i sin Champions League-gruppe – blir naturligvis en hard nøtt å knekke. Et godt resultat fra hjemmekampen på Emirates i kveld vil trolig være tvingende nødvendig. The Gunners har ikke tapt hjemme i egen lekegrind siden sesongpremieren mot Manchester City, og de ti siste er alle vunnet. Samtidig er man bare tiende beste Premier League-lag på fremmed gress. Så sent som mandag opplevde man ny nedtur, da det endte med fortjent 0-1-tap mot Everton på Goodison.

Vi er slett ikke sikre på Arsenal-avansement, men har god tro på seier i kveld. Vi setter pengene hos Norgesmester Coolbet, som i skrivende stund tilbyr 2,35 for hjemmeseier.


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑