Annen sport

Publisert 11/04/2019 | av Sportens Verden

0

Et slag poker før neste knock out fra Kevin Melhus

Proffbokser Kevin Melhus er i opptrening til sin neste kamp. Da passer det godt å kombinere trening med main event i Dublin. 

Melhus har utmerket seg som en fremmadstormende norsk proff-bokser. Denne uken er den høyreiste telemarkingen på plass i Dublin. Blikket er festet fremover, der en ny kamp er under oppseiling i løpet av våren.

Med spillselskapet Coolbet som en viktig støttespiller i satsingen som profesjonell bokser, melder Melhus at han også slår hardt i poker. I alle retninger. Ukontrollert. Uberegnelig. En løs kanon. Du vet rett og slett ikke hva som venter deg om du kommer showdown mot mannen som var oppvarmingsband for Cecilia Brækhus i sin første proffkamp.

I the homecoming mot franske Anne Sophie Mathis.

– Jeg er her på en kombinert treningsleir og for å spille poker. I dag sto jeg opp 06.00 for å få ei treningsøkt, hvile, mat og ei ny treningsøkt igjen. Jeg er ikke så god i poker, så mitt våpen er at jeg går på uten respekt for profilerte motspillere, og ellers er veldig uforutsigbar i spillingen min. Jeg spiller ikke så mye poker, men har ingen frykt, da jeg ikke kjenner til så mange av de jeg møter ved pokerbordet her i Dublin, smiler Kevin Melhus.

Les mer: Feirer seriestart i PostNord-ligaen med saftig konkurranse

Kevin Melhus snart klar for kamp 7

29-åringen fra Skien var første norske bokser som gikk profesjonell kamp på norsk jord siden 1981 etter at Knock out-forbudet ble opphevet. Siden 1.oktober 2016 har det blitt 6 seire, 3 av dem på knock out.

Melhus er i forsiktig opptrening til proff-kamp nummer 7.

– Vi planlegger neste event som arrangør over sommeren, og så skal jeg bokse en kamp i utlandet før det. Det kan bli i Finland eller England, men vi har ikke helt konkludert hvor enda. Jeg er inne i en midt på treet treningsperiode, men treningshverdagen generelt er tøff med to økter daglig. Det blir lange dager her i Dublin, men jeg digger å spille poker. Miljøet og menneskene rundt er helt fantastiske, sier Melhus videre.

Han var en av mange pokerspillende nordmenn som var innom Coolbet sin Lounge i Dublin for å se Manchester United-Barcelona onsdag kveld. United-fan Melhus tippa optimistisk 3-2 til sine røde favoritter. Slik gikk det ikke, men torsdag er han i ilden under dag 1b av main event.

– Jeg prøver å spille tight, for jeg har lyst til å komme lengst mulig. Topp 140 er vel premie i main event, så vi sikte mot det. Dette er mitt første poker-NM i Dublin, og min andre store turnering etter Coolbet Open i Tallinn i fjor. Der kom jeg topp 200. Det er brukbart det, sier Melhus videre.

Les mer: I dag starter main event i Dublin-NM

Proffstevne i Skien utendørs

Kevin Melhus er både arrangør og bokser. Han og crewet har arrangert stevne i hjembyen Skien to ganger allerede. This is my house 1 og 2. Sist var det svenske Marcus Alberts som ble knocket ut.

Et tredje stevne er under planlegging. Utendørs i Skien. Kevin Melhus byr inn til folkefest i Telemarks hovedstad.

– Det som er mest krevende er å finne de rette menneskene rundt seg til å ha med på laget. Der har jeg vært litt uheldig tidligere, men nå er vi et veldig godt team. Neste stevne som arrangør blir mest sannsynlig på Handelstorget i Skien. Utendørs i sommervarmen i samarbeid med kjøpesenteret Arkaden og restauranten O`Learys. Det blir en folkefest med store tribuner rundt en stor ring midt på torget. Det kommer til å bli en folkefest, avslutter Kevin Melhus.

Les mer: Ny norsk superbong hos Coolbet 

Tags: , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑