Poker

Publisert 10/04/2019 | av Sportens Verden

0

I dag starter main event i Dublin-NM

Poker-moroa er allerede godt i gang, men i dag starter main event i Dublin-NM. 

Poker-NM i den irske hovedstad startet allerede fredag. Coolbet er inne i årets norske mesterskap som en av hovedsponsorene for første gang i Dublin. Med egen Lounge, der det er mulig for alle besøkende å se både fotball og poker, samtidig som man koser seg med forfriskninger og litt mat, har mange nordmenn allerede vært innom å hilst på poker-ansvarlig Eirik Thorvaldsen.

– Det har vært bra med besøk her. Mange tar en liten pust i bakken mellom slaga ved pokerfilten, og det synes vi selvsagt er hyggelig. Vi er det spillselskapet som tydeligst markerer at vi er mer enn spillselskapet med best sportsbook og odds. For vi satser stort på poker. Både gjennom Kommunepoker, som er Norges største pokerturnering, men også gjennom Coolbet Open og som hovedsponsor under NM her i Dublin. Vi er et spillselskap som skiller oss ut fra de andre i markedet. Vi satser ikke kun på nettcasino, sier pokeransvarlig Eirik Thorvaldsen i Coolbet.

Les mer: Dette er Dublin-favorittene til tittelen i main event

Main event i Dublin

Høydepunktet på det rikholdige programmet er som alltid main event i Dublin. Det er ventet rundt 1300 spillere ved pokerfilten når dag 1a starter i dag og dag 1b torsdag. Det er poker-ukas høydepunkt, og den NM-tittelen som henger høyest.

Dog er aktiviteten rundt pokerfilten allerede godt i gang.

Allerede søndag ble den første Norgesmesteren kåret i Martin Riseng. Han beseiret Raymond Forsland heads-up i Texas Hold ‘em Fixed Limit-turneringen. Den første NM-turneringen startet lørdag.

I denne turneringen hadde forøvrig hovedsponsor Coolbet satt opp en last longer-premie blant de spillerne som hadde kjøpt seg inn i poker-NM via deres poker-klient. Totalt 20 spillere registrert via Coolbet startet turneringen søndag.

Av de kom Tor Helge Midtrød lengst på en 7.plass. En sur plassering på et finalebord, men i sum greitt nok på en dag kortene ikke var veldig i flytsonen. Som plaster på såret var last longer-premien en et sete til Coolbet Open- turneringen i Tallinn 8.-12.mai. Verdi 550 euro.

– Deilig å vinne last longer. Det forventet jeg ikke. Jeg hadde egentlig fin flyt, selv om jeg spilte på en ganske liten stack hele turneringen gjennom. Da er jeg egentlig fornøyd med 7. plass, selv om det er en kjip plassering. Jeg røyk ut på en grei måte, der jeg var såpass short at hånda spilte seg stort sett selv, forteller Tor Helge Midtrød.

Les mer: Feirer seriestart i PostNord-ligaen med saftig konkurranse. 

Rekordene faller

Årets poker-NM har så langt notert en rekke rekorder.

Texas Hold ‘em Fixed Limit-turneringen åpnet med rekordhøye 186 deltakere.

Ladies event fulgte opp med ny deltakerrekord i 137 spillere.

I årets Pot Limit Omaha-mesterskap var det 327 deltagere. Det er ny rekord.

Rekorder er også satt i 8-game Mixed Limit. Der stilte 120 spillere til start. I heads-up-øvelsen, mønstret 110 deltakere på til ny rekord.

Dermed et rekordtungt NM så langt, og i dag starter main event i Dublin.

 

Tags: , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑