Fotball

Publisert 08/04/2019 | av Sportens Verden

0

Feirer seriestart i PostNord-ligaen med saftig konkurranse

Coolbet innbyr til tippekonkurranse til seriestart i PostNord-ligaen lørdag med solide pengepremier. 

Lørdag klokka 11.30 braker det løs i seriestarten på nivå 3 i norsk fotball. Grunnet fly-logistikk hjem til Sunnmøre fra Trondheim har Brattvåg fått fremskjøvet sin bortekamp mot Byåsen til friske 11.30.

Den kampen er dog ikke med på tippekupongen som kan gjøre deg saftige 2 500 kroner rikere. 10 kamper plukket fra seriestarten i de to avdelingene i 2.divisjon utgjør nemlig spillselskapet Coolbets PostNord-spesial.

Du kan vinne fra 500 til 2 500 kroner i den totale premiepotten på kroner 5 000.

Om du klarer å tippe rett resultat på de 10 kampene, som du finner her.

Les mer: Norsk Coolbet-kunde vant 53 000 kroner på 3 overtidsmål

Eneste kriterium for å delta i konkurransen utover å sende inn en tippekupong, er å plassere et spill på minimum 100 kroner til den aktuelle omgangen.

Seriestart i PostNord-ligaen

Det er flere hardsatsende klubber på nivå 3 i norsk fotball. I tillegg til gamle storheter. PostNord-ligaen ble spisset i 2016-sesongen. Noe som har gjort spranget opp til Eliteserien betydelig kortere. Til OBOS-ligaen er avstanden marginal for klubber som satser.

I avdeling 1 finner vi den sovende kjempen Fredrikstad. Her har du Moss, Hødd og Bryne eller Levanger og Kvik Halden. Alle klubber med alt fra serie- og cupmesterskap til storhetstid i toppfotballen over nivå 3. Du finner klubber som vil opp og fram i Egersund og Arendal, eller klubber som drømmer om OBOS i Brattvåg. Sola, Byåsen, Nardo, Stjørdals-Blink og Vidar slipper å ha noe som helst press på seg.

I avdeling 2 er profilene færre, men drømmene om en ny storhetstid lever i flere klubber. Åsane vil gjerne opp i OBOS igjen. Alta, Asker, Grorud og Elverum antas å by hardest i mot. Dog er feltet her langt mer jevnere på papiret enn i avdeling 1, som trolig sprekker opp i 2 eller 3 inn mot sommerferien.

At nivået er blitt meget høyt i PostNord-ligaen er lett å slå fast, når man ser at kun Odd2 fortsatt holder koken av de utskjelte 2er-lagene.

– Vi ser det i cupen spesielt, der Eliteserie-klubber sliter når de får motstand fra PostNord-ligaen. De beste lagene kan ikke spare mange spillere om de møter et toppet lag fra nivå 3 lenger. Da er det straks fare på ferde. Seriestart i PostNord-ligaen ønsker vi å markere med denne spesialen, der folk altså kan vinne fine pengepremier, forteller talsmann Stian Skandsen i Coolbet.

Les mer: Dette er Dublin-favorittene til tittelen i main event

Slik blir du en PostNord-vinner

Coolbet sin konkurranse går enkelt og greit ut på å tippe sluttresultat i 10 kamper i seriestart i PostNord-ligaen lørdag og søndag. Du må levere ditt tips innen lørdag klokka 14.

10 poeng høster du på en kamp der du treffer på korrekt sluttresultat.

Kampvinner + rett antall mål for et lag betaler 6 poeng.

Om du kun treffer på kampvinner venter det 3 poeng

Skulle du bare treffe på rett antall mål for det ene laget vil det betale ut 1 poeng.

Deretter legges poengscore for de 10 kampene sammen, og sammenlagt vil man ende opp med en scoreboard søndag ettermiddag.

Der vinneren mottar 2 500 kroner. Nummer 2 casher ut 1000 kroner. Nummer tre får betalt 500 kroner. Nummer fire og fem kan vente seg 250 kroner for innsatsen.

Kampen er disse:

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑