Dagens spill

Publisert 05/04/2019 | av Sportens Verden

0

Fire strake

Vi har fått fullklaff med våre spillforslag fire dager på rad. I dag er utvalget mer begrenset, og hva gjør vi da?

Denne ukes spillforslag fra SportensVerden har vært god butikk for de som har fulgt. Arsenal, Watford, Tottenham og PSV har i tur og orden innfridd, alle med handicap -1. I går spilte vi PSV, og via scoringer av Luuk de Jong og Steven Bergwijn var handicapet dekket etter en snau times spill. Det endte til slutt med 4-0-seier for PSV som dermed tok tilbake ligaledelsen fra Ajax.

Liverpool tjuvstarter

I kveld frister spillproggammet med tjuvstart på Premier League-runden, når Liverpool gjester Southampton på St. Mary’s. Liverpool er naturlig oddsfavoritt, men dette mener vi er et typisk bananskall for Klopp og hans menn. Gjestene har vunnet siste tre innbyrdes med total målscore 8-0, men i 2019 er det bare en håndfull lag som har plukket flere poeng enn The Saints. I forrige hjemmekamp var det Tottenham som ble sendt tomhendte tilbake til hovedstaden, og manager Ralph Hasenhuttl har virkelig begynt å få sving på sakene. Liverpool slo også Tottenham i sin forrige hjemmekamp, men uten å imponere i særlig grad. Dette oppgjøret velger vi å stå over.

Flere objekter i vente

Vi har også gransket noen andre spennende objekter på kveldens utvalg, som GAIS mot Öster i Superettan, Bordeaux mot Marseille i Ligue 1 og formsvake Mainz mot Freiburg i tysk Bundesliga. Vi har uansett bestemt oss for å stå over spill i kveld, for heller å risikere noe av den opparbeidede gevinsten i morgen – når utvalget tross alt er langt større. Å ha is i magen kan tross alt også være lønnsomt i det lange løp.

For å være best mulig forberedt til helgens øvrige objekter forslår vi heller at du leser deg opp på Premier League-runden. Gjennomgangen vi gjorde i går kan bidra til at suksessen fortsetter

Tags: , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑