Dagens spill

Publisert 04/04/2019 | av Sportens Verden

0

Klart for Norsk mesterskap i livebetting

Denne uka ruller Coolbet ut nyvinningen Norsk mesterskap i livebetting. 

NM i livebetting går kort og godt ut på å treffe best på sine spill satt live under events fra spillselskapet Coolbets live-seksjon i sportsbook. Det skal kåres fire ukesvinnere, som alle samles i Tallinn til NM-finale i livebetting 9.mai.

– Vi legger opp til et mesterskap der kompiser og andre kan utfordre hverandre med mye ære og prestisje i potten. I tillegg kreves det litt innsats for å gå hele veien. Alle fire ukesvinnere møtes til NM-finale i Tallinn, der vi har et spennende opplegg klart. Coolbet er som kjent markedsledende på odds, og vi synes det er morsomt å vise frem vår live-seksjon med en norgesmester-tittel i potten, sier talsmann Stian Skandsen i Coolbet.

Premier League-runden: Liverpool tjuvstarter

Norsk mesterskap i livebetting

Vinneren av den store finalen i Tallinn mottar et reisegavekort på 20 000 kroner. NM-finalen unnagjøres i samme periode som Coolbet Open i poker spilles i den estiske hovedstad.

Ukespremien er reise til Tallinn og opphold i den estiske hovedstad dekt av Coolbet. Alle ukesvinnere kan ta med seg en reisepartner.

Det første steget er å melde seg på kampanjen på Coolbets hjemmesider.

Deretter er det bare å starte jakten på ukes-seieren. Du setter spill på livebet til minimum 1,50 i odds med minst 100 kroner i innsats. Da er det viktig at du samtidig huker av i boksen for at spillet skal gjelde i Norsk mesterskap i livebetting. Det er kun singler og dobler som gjelder i konkurransen.

I løpet av konkurranseperioden fra mandag til søndag ved midnatt vil de tre spillene satt i livebet med høyest odds bli lagt sammen til ditt sluttresultat på scoreboard. Om du har truffet på flere enn tre spill, vil altså kun de tre med høyest odds telle i konkurransen.

Les mer: Mitt liv med FFK

Eliteserie og Premier League

Norgesmesterskapet i livebetting starter samme uke som Premier League spurter frenetisk videre inn i det som kan bli en helt avgjørende april for Manchester City og Liverpool. Samtidig skal serierunde 2 i Eliteserien sparkes i gang.

En kjapp sjekk på sammenligningssiden maxgevinst.com viser følgende bilde i oddsmarkedet:

Slik ser Premier League ut:

 

Norsk bookmaker med norske mesterskap

Coolbet har gjennom vinteren hatt flere konkurranser gående for sine kunder.

NM i flaks ble nylig avsluttet med Trond Wulff som konseptets andre Norgesmester. 57-åringen fra Ytre Enebakk kunne cashe ut 250 000 kroner og en NM-tittel i Tallinn

5. mars tok Coolbet med ukesvinnerne i sesong 2 i Kongen av England til Newcastle på en herskapelig tur med match på St. James Park mot Everton.

Fire gutter fra Moss stakk av med tittelen NM for Tippelag, og vant en reise til Las Vegas.

I tillegg er lavterskel-konseptet Kommunepoker på full fart mot ny norsk rekord i antall påmeldte i en pokerturnering. I sin andre sesong.

– Vi liker å gi våre kunder gode opplevelser. Da er konsept som norsk mesterskap i livebetting fine arenaer å møtes på, avslutter talsmann Stian Skandsen i Coolbet.

 

 

Tags: , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑