Dagens spill

Publisert 14/03/2019 | av Sportens Verden

0

Jobb å gjøre for Arsenal

Arsenal har to mulige veier til neste sesongs Champions League, og en av dem kan stenges allerede i kveld.

Alex Iwobi sendte Arsenal i ledelsen mot Rennes i Frankrike, men da midtstopper Sokratis så rødt allerede etter 41 minutter ble det tungt. Rennes utliknet umiddelbart etter grekerens utvisning, og etter pause scoret franskmennene ytterligere to mål. Rennes ankommer dermed Emirates med flott utgangspunkt, men manager Julien Stephan holder likevel kveldens hjemmelag som favoritt til å nå kvartfinale.
–Arsenal har rutinen og spillere som kan slå tilbake. Vi må ganske sikkert score mål, kanskje to, for å kunne avansere, sier Stephan ifølge BBC.

Styrket Arsenal

Rennes slapp inn fem mål og vant bare en av tre kamper i gruppespillet i Europa League. I hjemlig Ligue 1 står laget med 4-3-6 og 17-22 i målscore fra første 13 bortekamper. Stephan har nok rett i sine antakelser.

Arsenal er uten Sokratis som fikk marsjordre i forrige møte, men det er uansett flere gode nyheter for manager Unai Emery. Alexandre Lacazette og Lucas Torreira returnerer begge til laget etter karantene, mens også Henrikh Mkhitaryan forventes tilbake etter å ha mistet forrige helgs 2-0-seier mot Manchester United med ryggproblemer. Arsenal ble stående med 5-2 i målscore fra tre ubeseirede hjemmekamper i gruppespillet. I Premier League har Emerys gått ubeseiret hjemme siden ligapremieren. Siste 15 ligakamper hjemme foran egne fans har gitt 13 seirer, to uavgjorte og målscore 37-10.

Tross vanskelig utgangspunkt tror vi Arsenal snur til avansement i kveld. Coolbet tilbyr i skrivende stund 1,68 for Arsenal-seier med 0-1 HC, og vi løper til lukene!

(Forsidefoto: Bildbyrån)

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑