Dagens spill

Publisert 13/03/2019 | av Sportens Verden

0

Bayern i fryktet scoringsform

Det endte målløst på Anfield, men Liverpool-forsvaret vil garantert få nok å gjøre mot et Bayern i flott scoringsform i kveld.

Liverpool lyktes aldri å score mål da Bayern besøkte Anfield i første kamp. Heller ikke Bayern lyktes offensivt, og dette var mot et Liverpool-lag uten stoppergigant Virgil van Dijk. I kveld er nederlenderen tilbake i midtforsvaret, men til gjengjeld er Bayern nå i en helt annen form enn de var da de besøkte Liverpool.

Lewandowski i storform

Tyskerne står med formidable 11-1 i målscore fra sine to siste Bundesliga-kamper, og Robert Lewandowski har levert fire av fulltrefferne. Gjennom sine to siste fulltreffere skrev den polske angriperen seg inn som mestscorende utlending i tysk Bundesliga noensinne. I Champions League er Lewandowski av de få som totalt har rundet 50 fulltreffere, og den polske måltyven blir naturligvis av de største truslene for Liverpool-forsvaret i kveld.

Joshua Kimmich and Thomas Muller er suspendert og uaktuelle for hjemmelaget, men David Alaba Kingsley Coman meldes spilleklare etter skader.

Shaqiri mot gamle kjente

Naby Keita har bakgrunn fra Bundesliga, men midtbanespilleren er skadet og får intet gjensyn med Allianz Arena i kveld. Gjensyn kan det imidlertid bli for Xherdan Shaqiri. Den fotrappe sveitseren spilte for Bayern i perioden 2012 til 2015, og kan få muligheten som joker mot tidligere kolleger i dag. Shaqiri har, etter en imponerende start, fått stadig mindre tillit av Klopp. I kveld kan han få vise seg frem igjen, når Liverpool vil jakte bortemål som kan føre laget til kvartfinale.

Tipset

Liverpool har mistet ligaledelsen i Premier League, og har bare vunnet fem av siste ti kamper i alle turneringer. Mot Burnley søndag leverte man imidlertid igjen noe som kunne minne om festfotball, og å jakte scoringer mot et lag som presser høyt passer naturligvis som hånd i hanske for Klopps lynraske offensiv. Bayern München er uansett i toppform, og tyskerne blir forholdsvis klar oddsfavoritt i kveld. Vi spiller hjemmeseier på Allianz Arena, og Coolbet tilbyr i skrivende stund klart godkjente 2,19 på tysk triumf.

Kveldens andre batalje spilles mellom Barcelona og Lyon, og det er samme utgangspunkt på Camp Nou som det er i Tyskland. Målløst oppgjør i Frankrike gjør at Barcelona er klar favoritt til å avansere, og det bør de da også gjøre. Fiasko fra Messi & Co vil nemlig føre til at Spania står uten representanter i kvartfinalene.

Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑