Fotball

Publisert 12/03/2019 | av Sportens Verden

0

– Best på fotballturer og markedsledende på odds

Odds-ansvarlig Stian Skandsen i Coolbet er klar på at spillselskapet skal fortsette med satsingen på fotballturer og samtidig være markedsledende på odds. 

Spillselskapet med base i Tallinn åpnet 2019 med flere konkurranse-konsepter for eksisterende og nye kunder. Kommunepoker, NM i flaks, Kongen av England og NM for tippelag er fire av flere populære events Coolbet-kundene har hoppet på i vinter.

Kommunepoker er i gang med sesong 2, og går som ei kule inn til ny deltakerrekord landet over. Lavterskelturneringen går inn i Telemark søndag, som er det femte fylket på ferden Norge rundt.

NM i flaks-finalen skal spilles i Tallinn 21.-24.mars, der de seks finalistene er klare.

En kameratgjeng fra Moss vant Las Vegas-reise i NM for Tippelag.

I helgen var Kongen av England-vinnerne på reise til Newcastle. Samtidig som Coolbet også hadde delt ut en reise til Arsenal-Manchester United på Emirates via sosiale medier.

Odds-ansvarlig Stian Skandsen er klar på at Coolbet vil fortsette sin satsing på gode kundeopplevelser og odds.

– Denne helgen var det hele to grupper på tur i England. Den første var i Newcastle i forbindelse med Kongen av England-kampanjen. Der de fikk se Newcastle snu fra 0-2 til 3-2 hjemme mot Everton. De fikk også oppleve å bo staselig på et gammel engelsk slott. Det morsomme med denne kampanjen var at det var flere måter å vinne på, forteller Stian Skandsen fra Coolbet.

Før han forteller videre:

– Bjørnar Fredriksen vant med den beste spillekupongen. Rune Imenes vant på tilfeldig trekning, og det er ekstra morsomt siden han også er Newcastle-fan. Han var naturligvis helt i hundre etter den snuoperasjonen lørdag. Natalie Moe vant via Den Siste Bookmaker på Facebook, sier Stian Skandsen.

 

Les mer: Setter odds på nordisk mesterskap i snøballkasting

Markedsledende på odds

Arsenal mot Manchester United var hovedkampen i Premier League-runde 30. Coolbet hadde til den kampen tidligere i år hatt en konkurranse på Sosiale medier. Der var hovedpremien et reisegavekort og billetter til kampen.

Den ble vunnet av Egil André Horgmo. Han oppsummerer turen på følgende måte:

– Det var helt magisk å høre hardbarka United-fans synge Solskjær-sangen på repeat i godt over 3 timer før kampstart. Plassene på kampen var upåklagelig og fantastisk gode seter. Vi hadde full oversikt. For å oppsummere;  Opplegget til Coolbet var effektivt og fungerte godt, fantastiske forhold rundt kampramme og opplevelse. Vi har storkost oss, forteller Egil Andrè Horgmo.

Les mer: Mr. Champions League i skyggen

Stian Skandsen i Coolbet forteller at satsingen på fotballturer vil fortsette. Samtidig har Coolbet ikke tenkt å gi fra seg tronen i bransjen som markedsledende på odds.

– Så og si alle odds-sammenligninger viser at vi kommer best ut. Om man bruker maxgevinst.com vil man effektivt finne ut dette på egenhånd, og vi satser tungt på å være markedsledende på odds, forteller Skandsen.

Som drar fram nettopp maxgevinst.com til sammenligning av midtukens fire returoppgjør i 1/8-delsfinalen av Champions League.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑