Fotball

Publisert 12/03/2019 | av Sportens Verden

0

Stjernene avviste Mourinho

Jose Mourinho var favoritt. Klubbens største stjerner avviste Mourinho, og satte seg på bakbena da ny Real Madrid-trener skulle hentes inn.

Santiago Solari måtte mandag rydde skrivebordet på trenerens kontor i Real Madrid. At argentineren måtte gå var alt annet enn en overraskelse. Det smått pinlige hjemmetapet mot Ajax gjorde at man tok farvel med Champions League, i La Liga er man håpløst på etterskudd, mens man også i hjemlig cup er ekspedert.

Les mer: Best på fotballturer og markedsledende på odds 

Stjerner i sikte

Jose Mourinho var av de største favorittene til å overta etter Solari, men portugiseren vender ikke tilbake. Det ble heller retur for Zinedine Zidane. Franskmannen, som i sin forrige periode vant tre strake Champions League-titler, er gitt kontrakt frem til sommeren 2022, og forventes å bli gitt blankosjekker når han etter endt sesong skal fylle på med stjerner som kan ta Real tilbake til toppen av europeisk fotball. Eden Hazard og Harry Kane er av spillere som lenge har blitt linket inn.

Les mer: Setter odds på Nordisk mesterskap i snøballkasting

Avviste Mourinho

Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon innrømmet før helgen at Jose Mourinho var klubbens førstevalg, og at hovedstadsklubben allerede hadde tatt kontakt med portugiseren. At man likevel endte opp med Zidane ble forklart på følgende måte:
-De mest rutinerte spillerne var negative. Han etterlot seg mange problemer da han var her sist, og klubben ville ikke ha flere konflikter og problemer enn de allerede har i dag. Han er en god trener med mange trofeer i beltet, men han var rett og slett ikke godt likt av spillerne, forklarer Calderon til Sky Sports.

Les mer: Mr. Champions League i skyggen

Foto: Bildbyrån


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑