Fotball

Publisert 09/03/2019 | av Sportens Verden

0

Tror Solskjær får United-kontrakt i mars

Spillselskapet Coolbet er ute med odds på både kontraktslengde og når Ole Gunnar Solskjær signerer permanent United-kontrakt. 

Manager Ole Gunnar Solskjær har vunnet 14 av 17 kamper som care taker for de røde djevlene. Kun et tap har 45-åringen fra Nordmøre dratt på seg, og 0-2-nederlaget for PSG fikk ingen konsekvenser i det hele tatt.

Etter bragden i Paris, der Manchester United tok seg videre på bortemålsregelen etter seier 3-1, er nå spørsmålsstillingen rettet på kalendertidspunkt Solskjær skriver kontrakt med Manchester United på permanent basis.

Det er ingen som lenger undrer seg over om Solskjær i det hele tatt får manager-jobben i klubben han skjøt seg inn som en legende i klubbhistorien til.

Spillselskapet Coolbet betalte tidligere denne sesongen ut til alle som hadde spilt på Solskjær som neste manager.

Les mer: Betaler ut på at Solskjær får jobben

Nå er samme spillselskap først ute med når Ole Gunnar Solskjær blir permanent ansatt. Du kan også sette innsatser på kontraktens lengde.

– Det er mange likhetstrekk fra Ferguson til Ole Gunnar Solskjær. Han sier de rette tingene, får spillerne med seg, og ikke minst får resultater selv om forutsetningene er utfordrende. Nå er ikke spørsmålet om, men når tidenes første nordmann tar over managerjobben i en av verdens største fotballklubber. Vi tror det er størst sannsynlighet for at det skjer allerede denne måneden, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

United-kontrakt

De røde djevlene har slitt med å gjenskape glory days fra epoken til Alex Ferguson. Skotten som gjennom 26 sesonger tok Manchester United ut på en reise, som resulterte i 38 trofeer. 13 av dem Premier League-titler. Fem bøtter i FA-cupen, og ikke minst 2 triumfer i Champions League.

Der Ole Gunnar Solskjær sikret den første i 1999 som superinnbytter mot Bayern Munchen.

Da Ferguson ga seg etter 2012/13-sesongen mente mange det var hans største bragd som manager å vinne Premier League med mannskapet han rådde over den sesongen. Spiller for spiller ikke best, men det var United. De hadde en manager som viste hvordan og ville det sterkest av alle.

Mange eksperter har sammenlignet det med å ri en hest inn i solnedgangen til den stuper i grøfta. For arven etter Ferguson var en aldrende stall med kvalitetsmessige mangler. Så kom David Moyes. Deretter Louis van Gaal. Til sammen vant de to Community Shild og FA-cup finalen.

Jose Mourinho kom til klubben i 2016. På 2,5 år vant potugiseren 84 av 144 kamper. Det ble seier i Europe League, FA cup og Community Shield, men United-fansen var langt fra fornøyd inn mot 2018/19-sesongen.

Les mer: Spillselskap setter vinnerodds 4.divisjon

United spilte destruktivt og kjedelig, og manageren var sur som ei padde til alle døgnets tider.

Det forløsende sparkingen seks dager før julaften sendte Ole Gunnar Solskjær inn som vikar for børstoppen Manchester United. Et av verdens tyngste varemerker, en av verdens mest populære klubber, og historisk sett beste fotball-lag.

Nå er spørsmålet når Solskjær får United-kontrakt.

To år i mars

Spillselskapet Coolbet byr nå ut odds på når Solskjær blir permanent ansatt.

1.80 betaler utfallet om kontrakten signeres i mars.

Skulle det skje i april er oddsen 5.25

I mai er oddsen 3.90

Skjer det i juni,juli eller starten på august er oddsen 8.75.

Skulle det mot formodning ikke komme en kontrakt på bordet før 2019/20-sesongen starter er oddsen 15.00

Du kan også spille på kontraktens lengde.

Oddssetterne mener det er størst sannsynlighet for at Solkjær signerer for to år i mars. 2.25 betaler 2 års-avtale. 1 år står til 3.45 i odds. En 3-års avtale gir 3.95, mens 4-års avtale eller lenger honoreres med 7.75.

Om Solskjær ikke får kontrakt i det hele tatt kan du plukke fram 15-gangen.

Les mer: Premier League-runde 30 med United som underdog

Tags: , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑