Fotball

Publisert 07/03/2019 | av Sportens Verden

0

Spillselskap setter vinnerodds 4.divisjon

Seriestarten på nivå 5 i norsk fotball er bare uker unna i flere fylker. Coolbet er ute med vinnerodds 4.divisjon i alle 24 avdelinger. 
Akershus er først ut 23.mars, men så kommer Rogaland, Oslo og Agder rett etter før Buskerud åpner sin 4.divisjon 1.april. I løpet av den måneden er det seriestart fra sør til nord i vårt vidstrakte land, og jakten på viktige seriepoeng starter.

Lørdagens fotballting skal blant annet ta stilling til om nivå 5 i norsk fotball skal spisses fra 24 til 18 avdelinger. Etter den siste utvikling i saken kan det se ut til at det er flertall for en ordning med opprykkskvalifisering mellom avdelingsvinnere.

Dette fordi nedrykket fra 3.divisjon skal reduseres fra 4 til 3 lag allerede denne sesongen.
Dermed er det kun plass til 18 vinnere av 4.divisjon.

Mange muligheter

Spillselskapet Coolbet er ute med vinnerodds på alle 24 avdelinger.
Her er det muligheter for de med ekstra sterk lokalkunnskap til å posisjonere seg tidlig om odds med verdi.
Talsmann Mikael Mellqvist innrømmer gjerne at spillselskapet ikke nødvendigvis sitter på god nok detaljkunnskap, om de forskjellige garderobene rundt om i Norges 24 avdelinger i 4.divisjon. Dog er norsk breddefotball viktig for Coolbet.
– Vi har flere konsepter der vi ønsker å komme ut til den vanlige mann og kvinne med underholdende tilbud. Vi har for eksempel Kommunepoker som igjen går mot ny norsk rekord i antall deltakere i sesong 2. I norsk breddefotball finner du den ekte kjærligheten for fotballen, det ekte engasjementet og ikke minst er det stor interesse for lokalfotballen. Når vi kommer med vinnerodds på 4.divisjon, er det starten på noe vi tror vil vekke manges interesse. Kontroll eller ei på de lokale helter i by, bygd og grend. Vi håper mange vil finne underholdende og gode lokale spilletilbud hos oss, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Vinnerodds 4.divisjon

Store favoritter til kretsmesterskap og seriemesterskap finnes det flere av.
Sammenslåingen Rana FK er for eksempel 1,40-oddser på å sikre seg førsteplassen i Nordland. Dette er resultatet av sammenslåingen av Mo og Stålkameratene sine mannskap, og det blir spennende å se hvor sterkt Rana FK blir i seriestarten 27.april.
Fredrikstad er tung opprykksfavoritt fra PostNord-ligaen, men rekruttene i 4.divisjon har også store forventninger rettet mot seg i lokal 4.divisjon. 1.50 betaler FFK2 som serievinner.
1.50-oddser er også Åssiden som vinnerfavoritt av 4.divisjon Buskerud.
I Oslo må Rilindja tåle et tungt favorittstempel etter nedrykket fra 3.divisjon sist sesong. Klubben vant 4.divisjon senest i 2017, og er 1,55-oddser på å gjenta bedriften denne sesongen.
Ellers er Korsvoll og Holmlia favorittene i Oslo-avdelingene.
Hardtsatsende Bergsøy er den klokkeklare favoritten i avdeling Sunnmøre til 1,55. Oddssetterne spekulerer her i om Hødd2 blir sterke nok til å utfordre etter nedrykket fra 3.divisjon i høst. Det har vært enormt med støy internt i klubben de siste månedene, og spillerstallen i 2.divisjon ser mildt sagt tynn ut. Dermed blir Hødd2 trolig svært unge i de fleste kampene, og rekruttene prises til 5-gangen for å gjenta bedriften med å vinne serien fra 2017.
Førde har hatt en svært tøff reise de siste sesongene, men er nå 1.65-favoritt til å sikre førsteplassen i 4.divisjon i Sogn og Fjordane.
I Trønderlag er Byåsen2 en fersk 1.66-oddser på å vinne avdeling 2, mens Levanger2 betaler 1.80 på å gjøre det samme i avdeling 1.
Så er spørsmålet hvor mange som ønsker flere rekruttlag i 3.divisjon. Der allerede tett på en fjerdedel av de 84 lagene er nettopp rekruttmannskap.

Resten av landet

Ellers er det muligheter til å både doble og triple innsatsen om man treffer på sine innsatser i favorittsjiktet.
Lyngdal er for eksempel en 3-oddser på å ta KM-tittelen i Agder.
Arna Bjørnar er favoritten i en åpen Hordaland 1-avdeling, der Sandviken er 2.05-oddser i avdeling 2.
Odd er eneste Eliteserielag med rekruttlag i 2.divisjon, og Skiens-klubben har nok opprykksambisjoner med Odd3 i 4.divisjon også. Sist sesong ble Storm for sterke for det juniorpregede mannskapet, men nå prises avdelings-seier til 2.40.
I Finnmark er Bjørnevatn tilbake i 4.divisjon etter eventyret i Norsk Tipping-ligaen sist sesong. Oddssetterne i Coolbet priser ligamesterskap til 2,50.
Litt lenger sør er Skarp favoritten i Troms til 2.85.
I Vestfold er Eik Tønsberg seriefavoritten til 2.10.
Funnefoss/Vormsund er favoritten i Akershus på å vende tilbake til nivå 4, og i alle fall vinne serien i 4. divisjon. Det kan du hente ut 2,20 ganger innsatsen på.
Indre Østlands to avdelinger har Løten (1.90) og Ottestad (2.85) som seriefavoritter.
Skånland ser favorittstempelet i Hålogaland med 2.75.
I Rogaland er det langt mer åpent rundt hvem som stikker av med seriemesterskapet i fylkets to avdelinger.
Riska betaler 2.55 i avdeling 1 mens Haugesund 2 er forhåndsfavoritten til pene 3.35.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑