Dagens spill

Publisert 04/03/2019 | av Sportens Verden

0

Hvem hadde best odds?

Nå kan man også sjekke hvilke spillselskap som hadde best odds på de riktige resultatene.

Oddssammenligningssiden www.maxgevinst.com gjør at man nå kan søke opp hvilket spillselskap som hadde best odds på de riktige resultatene: Altså det kampene endte.
Vi har sjekket, og det er faktisk samme selskap i topp.

– Er dere i Coolbet overrasket?
– Nei, odds settes jo etter marginer (payback) og vi har høyest margin. Da vil vi være best 9 av 10 ganger her også, sier talsmann Mikael Mellqvist og utdyper:
– Vi har kanskje 95-96% der andre har 93-94% i tilbakebetalingsprosent.
Fortsatt uklart så se forklaring her

Men tilbake til Maxgevinst og oversiktene der Coolbet vinner klart.

PL midtuken med riktige resultat
– Her var det stort sett favorittseirer og der er vi klart best. Jeg har selv sjekket dette i 18 måneder og kan ikke huske at vi har tapt en test på favoritter i Premier League og det er jo Manchester United og Liverpool de aller fleste spiller, kommenter Mikael Mellqvist.

Serie A i helgen med riktig resultat
– Her var det mange overraskelser, men vår margin på Serie A er bedre enn de andres. Forskjellen blir enorm når det er høye odds, konkluderer Coolbets talsmann.

Getligaen forrige uke med riktig resultat
– Færre kamper og en god del lavoddsere gjør at totalforskjellen ikke blir så stor. Men det er likevel mye å hente også her mot de mest brukte selskapene for nordmenn, sier Mikael Mellqvist.

Søndagskupongen med riktig resultat
– Her er det enorme forskjeller og viser at det lønner seg å spille der oddsen er best. Selv med liten innsats blir det enorm forskjell, avslutter Mikael Mellqvist.

Forsidefoto: Bildbyrån

 


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑