Poker

Publisert 15/02/2019 | av Sportens Verden

0

Sturla ble historisk Fish Party-jackpotvinner

Sturla Hiller ble Fish Party-jackpotvinner, og kammet hjem den største poker-gevinsten spillselskapet Coolbet har betalt ut noen sinne.

Hedmarkingen Hiller er en garvet poker-spiller, og er klar over at fisk ikke nødvendigvis er et positivt ladet ord rundt pokerfilten.

Tirsdag kveld var det fest for fisken bokstavelig talt, og Hiller hadde en eventyrlig morsom reise i Coolbets Fish Party sit & go-turnering. Med en innsats på lave 20 euro, sto det til slutt om store penger for Stange-mannen Hiller.

22 956 euro eller snaue 225 000 kroner endte til slutt på spillekontoen til Hiller etter et heftig run i det populære sit & go-spillet med den progressive jackpotten.

En jackpot som hadde bygd seg opp til massive 114 000 euro.

– Vi var tre spillere igjen, da jeg går all in med 8-8 på hånda pre-flop. Jeg får syn av en spiller, som viser fram 10-j offsuite. Jeg syns det var et drøyt syn, da det skilte over 100 000 kroner i forskjell på 2. og 3.premie. Så klarer motspilleren å treffe både 10 og knekt i floppen, og dunker meg ut med 2 par. Selvsagt surt, men i sum er 225 000 kroner godt betalt for 5 minutter innsats, sier en godt fornøyd Sturla Hiller.

Les mer: Nå starter nytt NM for tippelag

Fish Party-jackpotvinner

Hiller måtte dermed se de to andre spille heads up om førstepremien på snaue 500 000 kroner. Taperen cashet ut i underkant av 375 000, mens tredje plassen betalte gode 225 000 kroner.

For en dedikert pokerspiller er det gode penger. For spillselskapet Coolbet er det den største poker-premien betalt ut noen sinne.

– Vi er veldig glade for at en av våre spillere fikk en del av denne jackpoten. Selvsagt litt uheldig at det ble med tredjeplassen, men jeg skulle tro spilleren er godt fornøyd uansett med en slik sum penger. Vi mener Fish Party er det beste progressive jackpot sit & go-spillet. Det har en lavere rake enn den andre poker-spillene med sine 5 prosent. Dette er den største gevinsten utbetalt i online-poker hos oss, sier pokersjef Thomas Pasgaard Hviid hos Coolbet.

Selv om jackpoten gikk ut tirsdag, er en ny progressiv jackpot klar i pipeline. Det kan bli en ny norsk Fish Party-jackpotvinner. Denne gang i sit & go-turneringen med lave 10 euro i innkjøp. Nesten like feit som den Tiller tok sin cut av.

– Nå håper vi en av våre spillere kan treffe jackpoten i 10 euros Fish Party. Den har passert 107 000 euro, avslutter Coolbets pokersjef Thomas Pasgaard Hviid.

Les mer: Klart for Rally Sverige i Norge

Klar for Kommunepoker

Sturla Hiller har fått en fin start på pokeråret 2019. Et år der flere turneringer står på programmet. Opprinnelig er han fra Namsos, men er nå bosatt på Stange. Der det er pokerklubber i Både Brumunddal og på Hamar for å nevne to av flere.

– Jeg spiller en god del på de lokale pokerklubbene her i området, men ser også fram mot Coolbet Open i mai. Jeg spiller en god del live i Spania og Norge, og cashet også under NM på Stokke i sommer. Faktisk kom jeg i penga i både deepstack og i highroller. Jeg skal også spille Kommunepoker når turneringa kommer til Hedmark, avslutter Fish Party-jackpotvinner Sturla Hiller.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑