Poker

Publisert 11/01/2019 | av Sportens Verden

0

Nå kan du bli Online-Norgesmester 

Søndag er det Fixed limit som er pokerøvelsen i årets online-Norgesmesterskap. Arrangøren Coolbet ber alle om å laste ned den gamle pokerklienten til Microgaming, da Fixed limit ikke er synlig i deres nye klient.

Som en del av oppkjøringen til årets NM i Dublin kjøres online-NM hver søndag i januar og februar. Det er de samme øvelsene under online-NM som under NM i Dublin i april. Coolbet er med som NM-sponsor for første gang. I den anledning står også spillselskapet som arrangør for to av øvelsene i online-NM.

Les mer Tottenham-Manchester United: Solskjærs store sjanse

Online-NM startet 6.januar med PLO, der rekordhøye 516 deltakere startet turneringen. Søndag rulles øvelse 2 ut på online-filten. Det er Coolbet som er arrangør når Fixed-limit skal få sin vinner.

Innkjøp er som i alle øvelser 88 euro, turneringen vil streames på letsgo poker. Første hånd deles ut klokka 20 med to timer late entry. Fixed limit spilles over to dager, der dag 1 ender ved midnatt søndag. Dag 2 starter opp mandag klokka 20.

Coolbet går for å følge opp rekord-påmeldingen til PLO sist søndag, men har fått en utfordring spillerne må notere seg før første hånd deles ut online.

– Microgaming har ikke fixed limit synlig i sin nye pokerklient. Det er derfor viktig at alle som skal spille laster ned den gamle klienten. Link til nedlastning av den finner man på våre pokersider. Det betyr igjen at man ikke kan spille fra mobil, nettbrett og nettleser, men må laste ned gammel klient. Vi ber alle gjøre dette i god tid, og eventuelt kontakte vår fantastiske support om de har problemer for hjelp med nedlastingen, sier Poker og eventmanager Merethe Krohn i Coolbet.

Ny rekord

322 spillere er rekorden for fixed limit-øvelsen i online-NM. Den er fra 2017, og i fjor var det 134 spillere som var med ved filten under denne poker-øvelsen online.

For å delta søndag er det flere muligheter til innkjøp.

Les mer Newcastle-tur i premie: Kongen av England er i gang

Du kan selvsagt kjøpe deg inn for 88 euro, eller du kan spille de daglige satelittene på Coolbet sin pokerklient. Der kan du vinne sete til selve NM-øvelsen.

Merethe Krohn ser fram mot søndagen, der Coolbet går for å senke den gjeldende rekorden. En personlig tittel-favoritt drar også poker- og event-manageren fram.

– Jeg gleder meg til søndag, håper alle laster ned klienten, og vet sin login i god tid. Så det ikke blir problemer med registrering for alle som ønsker spille. Dette er en av mine favorittøvelser. Jeg tror Ylva Thorsrud kommer til å minst nå finalebord i denne, avslutter Poker og eventmanager Merethe Krohn i Coolbet.

Les mer: Premier League-runde 22

Coolbet, Guts, Partypoker og Unibet er årets sponsorer av NM i Dublin. De samme spillselskapene samarbeider om å arrangere online-NM.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑