Blogg

Publisert 27/11/2017 | av Sportens Verden

0

Se gigantforskjellen i odds hos spillselskapene!

Oddseksperter vet at kun en liten oddsforskjell kan gi gigantiske forskjeller i gevinstutbetaling hos de ulike spillselskapene: Bergenseren som denne uken vant 936000 kroner på odds, ville for eksempel fått 150000 kroner mindre i gevinst hos flere profilerte spillselskap.

Orker du ikke å skifte bookmaker fordi det bare skiller 0.05 eller 0.1 i odds? Det kan koste deg masse penger.
Forrige uke kunne hele Norge lese om bergenseren som vant nesten en million kroner på odds!

Det var en sensasjonell oddskupong etter et fantastisk spill hos spillselskapet www.Coolbet.com.
Men det veldig få er klar over er at samme kupong hos mer kjente selskap som Betsson og Unibet, ville redusert gevinsten med henholdsvis 153879 kroner og 286099 kroner. Det er enorme summer.
Tallene er hentet fra Oddsportal.com, og du kan se forskjellen og sjekke ditt spillselskap her.

Coolbet.com ble startet i 2016 og vant prisen som beste start-up det året.

Det er et spillselskap med fokus på å ha de beste oddsene, men også tilbud til de norske kundene.
Derfor har de hentet inn oddsanalytikeren Jon Einar Birkevold som analyserer Match of the day hver eneste dag hele året, og Match of the day er en kamp med 100% tilbakebetalingsprosent hver eneste dag.

Birkevold (som har analysert hundretusenvis av kamper for Dagbladet og TV2) har også skrevet litt om hvorfor små oddsforskjeller i multikuponger kan gi gigantiske forskjeller i premiesum:

Coolbet storsatser på odds og har en satsing som har lokket over de rutinerte nordmennene Kim Rud Petersen og Mikael Mellqvist. Denne duoen har i lang tid hatt nøkkelroller i henholdsvis NordicBet, Betsson og Betsafe, men ble så fristet av Coolbets oddsfokus at de skiftet beite denne høsten.

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑