Fotball

Publisert 15/11/2017 | av Sportens Verden

0

Umulig å skille den nordiske trioen

Christian Eriksen er Kongen av Danmark, mens Åge Hareide er Norges bidrag, etter at danskene tirsdag holdt lekestue med Irland og kvalifiserte seg til VM i Russland. De irske kjempene skremte danske fans ved å ta ledelsen, men det tok ikke lang tid før Eriksen & Co satte skapet på plass, og til slutt stor det 1-5 på lystavla – etter at også Rosenborgs toppscorer Nicklas Bendtner hadde tegnet seg på scoringslista.

Danmark slår dermed følge med Sverige og Island til sluttspillet, og spørsmålet er da hvem som går lengst.

Før trekning av gruppene er det imidlertid umulig å skille de tre. Danmark har det høyeste toppnivået, men er ustabile. Sverige har levert strålende resultater og er veldig solide bakover. Island har levert stort de siste årene og har et stort kollektiv.

Helt sikkert er det at norske fotballfans vil holde et ekstra øye på en eller flere av de nordiske naboene, og oddsen på de respektive.

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑