Fotball

Publisert 14/11/2017 | av Sportens Verden

0

Kevin De Bruyne: “Vil aldri skje igjen”

Kevin De Bruyne har ingen tro på at City kan kopiere Arsenals mestersesong.

Arsenals mesterlag fra sesongen 20013/2004 blir kalt The Invincibles, etter at de gikk ubeseiret gjennom en hel Premier League-sesong. Preston North End gjorde det samme tilbake på 1880-tallet, men ingen andre har klart mesterstykket.

Etter Manchester Citys formidable start på inneværende sesong har forståsegpåere så smått begynt å mumle om at Arsenal nå kan kopieres, men dette avvises bestemt av Citys kanskje aller viktigste spiller.
–Premier League er en annen nå enn den var da. Dagens Premier League-klubber er alle svært mektige og med økonomi til å hente spillere fra øverste hylle. Det finnes ikke enkle kamper, og selv vi vil oppleve mindre gode dager. Jeg tror ikke vi vil kunne gå ubeseiret gjennom en hel sesong, sier Kevin De Bruyne til engelsk presse.

Manchester City har åpnet sesongen med 17 strake kamper uten tap i alle turneringer. Lørdag skal Pep Guardiolas utvalgte stjernegalleri testes på nytt, denne gang mot Leicester på King Power Stadium.

 

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑