Fotball

Publisert 14/11/2017 | av Sportens Verden

0

Holder fortsatt Fredrikstad som favoritter

Bookmakerne holder fortsatt Fredrikstad som favoritter i kvaliken mot Notodden.

Notodden imponerte alle med 0-0 i Fredrikstad og er et meget solid hjemmelag. Likevel er Fredrikstad fortsatt favoritter.
– Fredrikstad har holdt nullen i sine to siste kamper og fremstår som et bedre lag etter trenerskifte, men offensivt har de fortsatt en del å gå på. Notodden er bunnsolide hjemme og dette ser på forhånd veldig interessant ut dette, men 0-0 er ikke et kriseresultat på hjemmebane for FFK. Det betyr at 1-1 og 2-2 er vinnerresultat for gjestene fra Østfold lørdag, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Coolbet.

De tilbyr 2.41 i odds på at Notodden spiller i OBOS-ligaen neste år, mens samme odds for Fredrikstad er 1.55.
– Det som taler mest imot FFK er at de ikke vant en bortekamp i serien (0-5-10) og at det største presset er på gjestene. Det vil være årets store fotballskuffelse i Norge om de er å se på nivå 3 i 2018, sier Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Odds fra Coolbet:
Notodden-Fredrikstad 2.60-3.85-2.40

Sammenlagtvinner:
Notodden 2.41
Fredrikstad 1.55

Alle odds her

Tags: , , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑