Fotball

Publisert 12/11/2017 | av Sportens Verden

0

FFK er klare favoritter

Oddsen i rødbuksenes favør

Notodden har levert en formidabel sesong i 2. divisjon, der de endte á poeng med serievinner Nest-Sotra og bare misset direkte opprykk på svakere målforskjell. Det endte dermed med kvalifisering, og i semifinalen ble så Raufoss slått etter to kamper og en hel masse dramatikk. Vel fremme i opprykksfinale mot Fredrikstad er man imidlertid levnet heller liten mulighet.

Oddsen på hvem som avanserer er i skrivende stund 1,46 på FFK og 2,70 på Notodden, men oddssetterne har som kjent tatt feil før. Ikke minst før siste serierunde i OBOS-ligaen, der de fleste virket overbevist om at FFK ville få rundjuling av opprykksjagende Sandnes Ulf. Den gang ei. Fredrikstad vant 3-0, og reddet seg inn til ny mulighet da man også fikk hjelp av Mjøndalen som jo slo Elverum med de samme sifrene.

Ny tillit gis rødbuksene, men sesongen sett under ett er det liten tvil om at det er gjestende Notodden som er mest vant til å gå seirende av banen. Den vanen har vist seg gull verdt i atskillige kamper som dette tidligere.

Notodden skal uansett først og fremst skaffe seg et godt utgangspunkt før det neste lørdag skal spilles retur hjemme foran egne fans.

All odds på OBOS-play-off 

Tags: , , ,


Skrevet av:Comments are closed.

Til toppen ↑